پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ مرداد ۱۳۸۵، ۱۶:۳۷

محمد نصرتي در گفتگو با مهر :

هنوز شرايط مسابقه را ندارم / از دعوتم به تيم ملي تعجب نكردم

هنوز شرايط مسابقه را ندارم / از دعوتم به تيم ملي تعجب نكردم

مدافع تيم ملي فوتبال كشورمان گفت : از دعوتم به تيم ملي تعجب نكردم با اين حال هنوز شرايط مسابقه را ندارم و با ترس تمرين مي كنم .

محمد نصرتي با بيان اين مطلب به خبرنگارمهر افزود : من تنها چند روز است كه تمريناتم را شروع كرده ام و با توجه به اينكه يك ماه و نيم از مسابقه دور بودم هنوزشرايط  بازي را ندارم و با ترس تمرين مي كنم .

نصرتي اضافه كرد : مصدوميت پايم به طوركامل بر طرف شده و از اين بابت هيچ مشكلي ندارم ولي هنوز اعتماد به نفس لازم براي مسابقه را به دست نياورده ام و ترس مصدوميت كاملا از وجودم دور نشده است .

وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا با وجود نداشتن شرايط مسابقه از دعوت به تيم ملي تعجب نكرده گفت : نه ، من كاملا با فضاي تيم ملي آشنا هستم و چندين سال است در اردوهاي تيم ملي حضور دارم و با وجود جواني جزو مدافعان باتجربه به شمار مي روم كه تصور مي كنم مربيان براي بازي سنگين مقابل كره جنوبي روي تجربه اي كه داشتم از من دعوت كردند .

نصرتي تاكيد كرد : دكتر نوروزي پزشك تيم ملي با من تماس گرفت و در مورد وضعيت مصدوميتم سئوال كرد كه به او گفتم مصدوميتم كاملا برطرف شده و چند روزي است تمريناتم را شروع كرده ام و تنها بايد در شرايط مسابقه قرار بگيرم . به نظر خودم اگر بتوانم خوب تمرين كنم و از پس تمرينات سنگين تيم ملي بربيايم حتي مي توانم به تركيب ثابت تيم ملي برگردم .  

مدافع تيم ملي فوتبال كشورمان در مورد ديدار با كره جنوبي گفت : من بازي هاي زيادي مقابل كره جنوبي به ميدان رفته ام و با نوع بازي اين تيم كاملا آشنايي دارم . تيم ملي در سئول مقابل كره جنوبي بازي سختي در پيش دارد و اگر نتوانيم در اين بازي نتيجه بگيريم كارمان در بازي برگشت مقابل سوريه به مراتب دشوارتر خواهد شد.

کد خبر 370108

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha