پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۴۰

«رایان گیگز» پس از ۲۹ سال از منچستریونایتد جدا شد

«رایان گیگز» پس از ۲۹ سال از منچستریونایتد جدا شد

چهره افسانه ای باشگاه فوتبال منچستریونایتد به حضور ۲۹ ساله خود در این تیم پایان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ملی پوش پیشین ولز که پرافتخارترین بازیکن در تاریخ فوتبال باشگاهی انگلستان محسوب می شود، با ورود «ژوزه مورینیو» از باشگاه من یونایتد می‌رود.

«رایان گیگز» می گوید جدایی از تیم فوتبال منچستریونایتد می تواند منجر به حضور در عرصه مربیگری شود اگرچه طرح فوری برای انجام این کار ندارد.

گیگز در این خصوص گفت: پس از ۲۹ فصل حضور در منچستریونایتد به عنوان بازیکن و دستیار، می دانم که پیروزی در دی ان ای باشگاه است. من‌یونایتد به یک بازیکن جوان شانس می دهد تا فوتبالی تهاجمی و مهیج بازی کند. منچستریونایتد باشگاهی خوب است که انتظارات بالایی دارد؛ انتظار برای پیروزی امری صحیح است. منچستریونایتد شایسته است و انتظار موفقیت دارد و نه هیچ چیز دیگر. 

وی افزود: برای همین است که کناره گیری من از این باشگاه که از ۱۴ سالگی در عضویت این تیم بودم، تصمیم بزرگی بوده است. این تصمیمی نبوده که به سادگی گرفته باشم. من با خودم بسیاری از خاطرات خوش و علاوه بر این یک عمر تجربه را می برم و امیدوارم که اینها در آینده بتوانند به من خدمت کنند. 

گیگز از ۱۴ سالگی فوتبال خود را با منچستریونایتد آغاز کرد و در ۱۷ سالگی نخستین بازی خود برای بزرگسالان این تیم را مقابل اورتون برگزار کرد. این بازی در مارس سال ۱۹۹۲ برگزار شد. 

گیگز ۶۹۳ بازی برای من یونایتد به میدان رفت و از آوریل ۲۰۱۴ به سمت کمک مربی برگزیده شد. 

کد خبر 3701128

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha