پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ تیر ۱۳۹۵، ۱۴:۲۵

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان:

جوانان باید زمینه‌ساز وحدت انقلابی در جامعه باشند

جوانان باید زمینه‌ساز وحدت انقلابی در جامعه باشند

نهاوند- مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان با بیان اینکه امروز خطر رخنه و نفوذ دشمن از گذشته بیش‌تر است، گفت: جوانان باید زمینه‌ساز وحدت انقلابی در جامعه باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار مهدی ظفری پیش از ظهر یکشنبه در یادواره شهدای روستای «نثار» نهاوند با تبریک به مناسبت پیش رو بودن عید سعید فطر، گفت: نباید فکر کنیم که دوران دفاع مقدس به پایان رسیده بلکه دفاع مقدس همچون نگینی درخشان در خارج از کشور در مبارزه با تکفیری‌ها که قصد دارند این جنگ را به مرزهای ما نزدیک کنند ادامه دارد و فرزندان این مرزوبوم با دستان توانمند و تقدیم خون پاک خود تکفیری‌ها و ایادی آن‌ها را ناامید می‌کنند.

ظفری با بیان اینکه هنوز عطر شهادت در جامعه به خون پاک مدافعان حرم و شهدای گمنام معطر است که هر از چند گاهی دل‌های غم‌آلود ما را بیدار می‌کند، افزود: همچنان باب جهاد و شهادت باز است و جوانان برومند ایران اسلامی با نثار خون خویش انقلاب اسلامی را در مقابل تمامی فتنه‌های دشمنان بیمه می کنند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اظهار داشت: سرداران شهیدی مانند حاج محمد طالبیان، ایرج ظفری، حیدر سهرابی، ابروزن کیانی، مطلب قیصری، حاج حسین کیانی، حاج علی مراد سلگی، محسن امیدی و ده‌ها سردار شهید دیگر چشم‌وچراغ مردم نهاوند و ایران اسلامی هستند.

با سلاح ایمان در مقابل همه قدرت‌های زورگوی دنیا ایستادیم

وی بیان کرد: این شهدا به همراه ۸۵۰ شهید دیگر و چند هزار رزمنده و ایثارگر به همگان نشان دادند که می‌توان با دست‌خالی اما با سلاح ایمان در مقابل همه قدرت‌های زورگوی دنیا ایستادگی کرد و پیشرفت جامعه اسلامی را رقم زد.

ظفری گفت: هر کشوری در دنیای امروز متکی به توان و ظرفیت داخلی خود نباشد کشوری از پیش شکست‌خورده است که همه دشمنان انقلاب اسلامی با انواع ترفندها مانند فشار اقتصادی، تهاجم فرهنگی و با ایجاد شبهه و گسترش مواد مخدر چشم طمع و سلطه بر این کشور را دارند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان افزود: امروز بیش از گذشته به‌ضرورت حضور نسل جوان در یادواره‌ها باید توجه کرد زیرا این نسل در دوران پرتلاطم دفاع مقدس حضور نداشتند و آن را به یاد نمی‌آورند اما با حضور در این مجالس متوجه سختی‌های که در سر راه پیروزی انقلاب وجود داشت قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به شهادت تعدادی از جوانان مدافع حرم در سوریه و عراق اظهار داشت: شما جوانان عزیز بدانید اگر در سوریه و عراق باکارهای مستشاری جلوی تکفیری‌های منحرف از دین را نگیریم فردا مجبوریم در داخل مرزهای جمهوری اسلامی با آن‌ها مبارزه کنیم که این هزینه ما را صدچندان می‌کند.

سرمایه ملی آینده ایران جوانان و نوجوانان هستند

ظفری عنوان کرد: امروز سرمایه ملی آینده ما شما جوانان و نوجوانان قدرشناسی هستید که در مراسم تشیع و تدفین شهدا حضور پیدا می‌کنید و اشک می‌ریزید و همین کار شما لرزه بر اندام دشمنان می‌اندازد.

وی در ادامه با اشاره به اهداف انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) گفت: از مهم‌ترین اهداف انقلاب اسلامی ایران رهاسازی ایران اسلامی از زیر یوق کشورهای مستکبر همچون آمریکای جنایت‌کار بود که محقق شده و امروز نیز باید توجه شود که ذره‌ای به این دشمنان اسلام و مسلمین باج ندهیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان بابیان اینکه امروز خطر رخنه و نفوذ دشمن از گذشته بیش‌تر است، گفت: هر چه می‌توانیم باید خود را در برابر توطئه‌های دشمن قوی و مستحکم کنیم تا همچون دژی قوی در برابر هر عمل خلاف آن‌ها عکس‌العملی انجام دهیم تا بر توان ایران اسلامی آگاه باشند.

وی با توصیه مسئولان به رعایت وحدت در جامع گفت: باید مراقب باشیم با پرداختن به حواشی مسائل حزبی و گروه‌ها از اصول اساسی نظام دور نشویم.

وی بار دیگر با اشاره به اهمیت دادن به موضوعات پیرامونی جوانان، گفت: امروز جوانان باید زمینه‌ساز وحدت انقلابی در جامعه باشند.

وی اصلی‌ترین هدف دشمن را مرزبندی عقاید و ایجاد تفرقه بین مسلمین عنوان کرد و گفت: ولایت مداری و بصیرت تنها راه نجات از مخمصه‌های شیاطین آمریکایی و اسرائیلی است.

کد خبر 3701401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha