دكتر نورشرق در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري مهر گفت : داستاني كه رسانه هاي غربي در اين زمينه با هماهنگي شركت رومانيايي ساخته اند دروغ محض است و طراحي شركت GSP براي دزديدن سكوهاي حفاري كاملا مغاير با قراردادها و حقوق معاهدات بين المللي است تا آنجا كه حتي دكل سوم مرتبط با همين پروژه را كه در محدوده آبهاي امنارات بوده ، دادگستري دوبي در پي شكايت كيش اورينتال از شركت رومانيايي به خاطر نقض تعهدات توقيف كرده است.
وي افزود: شركت GSP ابتدا دكل " فورتونا" را كه مقام قضايي كيش راي به توقيف آن داده بود به نحو كاملا غير قانوني و شبيه عمليات دزدي دريايي از محدوده آبهاي ايران خارج كرد و علاوه بر آن اقدام به ربودن كاركنان ايراني پروژه مزبور شد.
دكتر نورشرق ادامه داد: در پي اين اقدام قاضي پرونده مربوطه در كيش با نامه اي رسمي به شركت GSP اقدام آنها را غير قانوني و واجد پيگرد خوانده و خواستار برگشت دادن دكل فوق مي شود.
وي گفت: بعد از اين داستان و توجه به تحركات شركت فوق و سوابق موجود شركت اورينتال كيش حكم توقيفي دكل دوم يعني "اورايزون" را هم از مقام قضايي گرفت. سپس نيروي انتظامي براي ابلاغ حكم قضايي به نمايندگان شركت GSP به سكوي مربوطه مراجعه كردند كه نامبردگان ابتدا اجازه فرود هلي كوپتر را ندادند و سپس صورتجلسه ابلاغ حكم را امضا نكردند.
وكيل شركت كيش اورينتال ادامه داد: ماموران انتظامي نيز بلافاصله صحنه را صورتجلسه و ترك كردند و لذا داستانپردازي رسانه هاي خارجي در اين زمينه و باصطلاح حمله نظامي با ناو جنگي و ... اقدامي هماهنگ با حاميان شركت مذكور براي پوشش گذاشتن بر دزدي آشكار شركت GSP است.
نورشرق افزود: سوء نيت عوامل شركت مذكور به دليل دزديدن يك دكل توقيفي و خروج آن از آبهاي ايران ، ندادن اجازه به هلي كوپتر نيروي انتظامي كه براي ايلاغ حكم رفته بود و نهايتا امضا نكردن صورتجلسه محرز است.
وي يادآور شد كه حتي در اين زمينه دادگاه دوبي با توجه به شكايت كيش اورينتال سومين سكو را كه در آبهاي اين كشور است با پذيرش استنادات حقوقي مطرح شده صادر كرده است.
نظر شما