به گزارش خبرگزاري مهر بر اين اساس سهيل محسني از كشورمان، بونه و هنل از آلمان ساكوراي از ژاپن ، آكوان از تركيه تاسارات از فرانسه و سارانا كوويچ از اسلواكي به همراه جرچكر از تركيه با غلبه برحريفان خود به جدول اصلي راه يافتند.
راند اول بازيهاي انفرادي درجدول اصلي از بعدازظهر ديروز آغاز شد كه در آن شهاب حسيني 2 بر 10 از سد امير شيرازي گذشت، انوشا شاه قلي با همين نتيجه بر هموطن خود فرشاد تلاور پيروز شد و بازي عبدالخليكوف از قزاقستان با ارگان از تركيه 2 بر صفر به سود تنيسور ترك به پايان رسيد. در دو بازي ديگر ديروز فتار از مراكش 2 بر صفر روزبه كامران را شكست داد و ابوالخير از مصر نيز 2 بر صفر حريف پرتغالي خود را مغلوب كرد.
در جدول اصلي بازيهاي دوبل زوج شكوفي و شاه قلي از كشورمان موفق شدند در يك بازي برتر 2 بر صفر زوج ديمتري ازبكستاني و ويكتور رومانيايي را شكست دهند در ساير بازيها زوج امير شيرازي و روزبه كامران از ايران موفق شدند2 بر صفر تنيسورهايي از اوكراين و پرتغال را با شكست روبرو كنند و اكبر طاهري و امير وزيري توانستند 2 بر صفر از سد زوج تنيسورهايي از فرانسه و ساحل عاج عبور كنند.
امروز در حساس ترين بازيها و در جدول اصلي انفرادي اشكان شكوفي به مصاف تنيسور روسي مي رود و مهذب نيا با علي جواهريان روبرو مي شود. اميد سوري به مصاف بخت اول قهرماني مسابقات نيتل آلماني خواهد رفت و سعيد احمدوند با تنيسور قبرسي بازي مي كند.
جايزه هفته اول اين مسابقات 15 هزار دلار مي باشد و فرشاد صفتي مسئول برگزاري اين مسابقات مي باشد. در اين مسابقات سباستين نيتل با رنك 444 دنيا از آلمان داراي بالاترين رتبه حاضر اين جام مي باشد.
نظر شما