به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از محيط، دكتر يوسف القرضاوي رئيس اتحاديه جهاني علماي مسلمان با بيان اينكه در شرايط فعلي و عصر جهاني شدن بايد جايگاه حقيقي دين اسلام را در خصوص حقوق و مشكلات زنان دانست، گفت: به منظور برطرف كردن اين مشكلات و ارتقاء سطح كيفي و كمي فعاليت زنان بايد تدابير لازم انديشيده شود.
وي با بيان اينكه اسلام از مسلمانان مي خواهد تا فهم و درك درست، معقول و متعادلي از اسلام ارائه دهند، ياد آور شد: مسلمانان بايد از سرچشمه هاي پاك شامل كتاب آسماني و سنت نبوي بهره مند شوند و زنان و مردان هر يك جايگاه خود را شناخته و با داشتن حقوق خود از آن دفاع كنند.
دكتر يوسف القرضاوي دوري از عقايد اسلامي، شريعت اسلامي و تمدن اسلامي منجر به ارائه فلسفه هاي نادرست اسلام راجع به زنان معرفي كرد و اظهار داشت: قبل از آنكه اسلام و آموزه هاي آن بيايد، كوچكترين توجهي به زنان نمي شد، اما هنگامي كه قرآن نازل شد و اسلام آمد، ارزش بسياري براي زن قائل و احيا شد تا جائيكه انسانيت و مسئوليت او مورد تأكيد قرار گرفت.
وي در ادامه با بيان اينكه اسلام براي زنان ارزش و كرامت خاصي قائل شده است، تصريح كرد: اسلام به زن چون مرد جايگاه و حقوق يكساني اعطا كرده و با بيان اينكه هر دوي آنها از يك درخت واحد سرچشمه گرفته اند و پدر و مادري واحد هستند، به تساوي حقوق آنها تأكيدي مجدد دارد.
رئيس اتحاديه جهاني علماي مسلمان افزود: زنان و مردان در همه امور چون عبادت، ديانت، مسئوليتهاي اجتماعي، سياسي و ديني يكسان هستند و اسلام ظلم مردان بر زنان را جايز نمي داند، زيرا هنگامي كه شريعت و آموزه هاي اسلام بر پيامبر اكرم (ص) نازل شد، تنها براي مردان و خطاب به آنان نازل نشد، بلكه براي همه زنان و مردان نازل شد تا آنها از طريق آموزه هاي الهي دين و دنيا را شناخته، راه را از چاه تشخيص داده و به سر منزل مقصود دست يابند.
نظر شما