پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ تیر ۱۳۹۵، ۹:۳۳

رئیس پلیس راه استان زنجان:

تصادف در محور خدابنده- بیجار چهار کشته و دو مصدوم بر جای گذاشت

تصادف در محور خدابنده- بیجار چهار کشته و دو مصدوم بر جای گذاشت

زنجان- رئیس پلیس راه استان زنجان گفت: تصادف در محور خدابنده- بیجار چهار کشته و دو مصدوم بر جای گذاشت.

سرهنگ علی‌اصغر شیرمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ساعت پنج بامداد  امروز(سه شنبه) در محور فرعی خدابنده- بیجار برخورد یک دستگاه کمباین با خودرو پراید چهار کشته و دو مصدوم بر جای گذاشت.

وی علت اصلی وقوع این تصادف را تجاوز به چپ از جانب دستگاه کمباین عنوان کرد و گفت: حرکات مخاطره انگیز هم از جانب دستگاه کمباین علت دیگر وقوع این تصادف بوده است.

رئیس پلیس‌راه استان زنجان به کشاورزان توصیه کرد با خودروهای کشاورزی در جاده‌ها تردد نکنند چراکه حق تردد در جاده‌ها را ندارند.

شیرمحمدی  تصریح کرد: از آغاز سال جاری تاکنون تصادفات فوتی در جاده‌های استان زنجان کاهش ۳۵ درصدی داشته است.

رئیس پلیس‌راه استان زنجان افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۳۶ درصد از تصادفات جاده‌های استان در آزادراه زنجان به قزوین رخ‌داده است.

شیرمحمدی  با اشاره به علت وقوع تصادفات طی سال جاری در جاده‌های استان  زنجان، یادآور شد: توجه نکردن به جلو ۳۸ درصد و تخطی از سرعت مطمئنه ۱۳ درصد از تصادفات را به خود اختصاص داده است.

شیرمحمدی افزود: طی این بازه زمانی علت بیش از ۲۲ درصد از تصادفات واژگونی خودرو بوده است.

وی یاد آور شد: با توجه به آغاز سفرهای تابستانی رانندگان با دقت رانندگی کرده و به‌محض احساس خستگی و خواب‌آلودگی چندساعتی استراحت کرده و بعد اقدام به سفر کنند.

کد خبر 3705978

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha