پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۵۲

در نشست خبری مدیرکل ورزش و جوانان گیلان؛

برنامه های هفته المپیک در گیلان تشریح شد

برنامه های هفته المپیک در گیلان تشریح شد

رشت- مدیرکل ورزش و جوانان گیلان در نشست خبری با اصحاب رسانه برنامه های هفته المپیک در استان را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعودرهنما در نشست خبری با اصحاب رسانه که پیش از ظهر سه شنبه در اداره کل ورزش و جوانان گیلان برگزار شد، اظهار کرد: برخی ابهامات موجود در فضای رشته های ورزشی با گردش مالی فراوان، موجب ضربه زدن به بدنه ورزش حرفه ای می شود.

وی ورزشکاران را به دو گروه تقسیم بندی کرد و گفت: گروهی با ورزش و گروه دیگر در ورزش بزرگ شده ولی امیدواریم گروه اول که فقط به فکر منافع خود هستند از ورزش کنار گذاشته شوند.

مدیرکل ورزش و جوانان گیلان با اشاره به رویکرد پیشرو استان در حوزه ورزشی، افزود: متاسفانه با وجود تمام تلاش ها، گیلان هنوز از جایگاه مناسبی در زمینه حضور ورزشکاران در صحنه المپیک برخوردار نیست.

وی علت این امر را فاصله میان علم و تجربه و برخی سوء مدیریت ها عنوان و خاطرنشان کرد: کسب سهمیه وحضور قهرمانان گیلان در بازی های المپیک از اهداف اداره کل ورزش و جوانان استان است.

رهنما در ادامه با اشاره به برنامه ریزی برای کسب مدال در ۱۰ رشته ورزشی در المپیک سال ۲۰۲۰ برای استان گیلان، تصریح کرد: با وجود پتانسیل و ظرفیت مناسب در استان باید بتوانیم حداقل در دو رشته صاحب عنوان شویم.

توسعه و ترویج ورزش همگانی رسالت اصلی فدراسیون ورزش های همگانی

سرپرست هیأت ورزش های همگانی اداره کل ورزش و جوانان گیلان نیز در ادامه این نشست توسعه و ترویج ورزش همگانی را از وظایف و رسالت های اصلی فدراسیون ورزش های همگانی برشمرد و افزود: امسال شاهد برگزاری نظام مندتر برنامه های مربوط به هفته المپیک خواهیم بود.

مریم بخشی با بیان اینکه باید برای تمام اقشار جامعه در این هفته برنامه ریزی شود، خاطرنشان کرد: اولین برنامه همگانی در این هفته از هجدهم تیرماه با پروازه بادبادک ها، ایروبیک آقایان و... آغاز می شود.

وی برگزاری همایش کوهنوردی خانوادگی در قلعه رودخان فومن، اجرای بازی های کودکانه در منطقه آزاد انزلی، دوی آقایان، ورزش صبحگاهی در پارک توحید و پارک بانوان رشت و برنامه برای سالمندان و معلولان را از جمله برنامه های این هفته اعلام کرد.

کد خبر 3706566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha