پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۳۷

معاون شهردار کرمان:

طرح رنگین کمان در کرمان در حال اجراست

طرح رنگین کمان در کرمان در حال اجراست

کرمان - معاون فرهنگی اجتماعی شهردار کرمان از اجرای طرح رنگین کمان به منظور غنی سازی اوقات فراغت توسط شهرداری کرمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید مرتضی حسینی صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: طرح رنگین کمان شهرداری کرمان از ابتدای ماه مبارک رمضان و با آغاز اوقات فراغت دانش‌آموزان به منظور پر کردن صحیح، هدفمند و غنی کردن این ایام شروع شده و تا پایان ایام تابستان ادامه دارد.

وی ادامه داد: طی این طرح، در مراکز زیر مجموعه‌ معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری کرمان، ۵۰ رشته‌ علمی، آموزشی، فرهنگی، صنایع دستی، تفریحی، ورزشی و...  برای تمام سنین و اقشار با کیفیت آموزشی بالا و به نحو مطلوب در حال برگزاری است که خوشبختانه با استقبال خوب شهروندان مواجه شده است.

معاون شهردار کرمان تصریح کرد: تمام تلاش ما در این معاونت، فرهنگ‌سازی و ارتقای فرهنگ شهروندی، غنی سازی اوقات فراغت شهروندان به نحو مطلوب با برگزاری دوره‌های آموزشی، تفریحی با کیفیت بالا و مطلوب، برگزاری مراسم مذهبی و مناسبتی، جشن‌ها و ... است.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به این‌که برنامه‌ریزی شده است که هزینه‌ این دوره‌های آموزشی به گونه‌ای باشد که همه اقشار جامعه بتوانند از آن‌ها استفاده و اوقات فراغت خود را پر کنند؛ افزود: جامعه هدف در نظر گرفته شده برای بهره‌مندی از برنامه‌های شهرداری کرمان، همه‌ افراد از سنین کودکی تا کهن‌سالی است.

کد خبر 3709078

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha