به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، محسن جدیدی اظهار کرد: حدود ۲۰۰ پرونده چاه غیر مجاز در جریان رسیدگی در مراجع قضایی شهرستان های گرگان و آق قلا قرار دارد و این تعداد پرونده برای سیر مراحل قانونی مطابق ماده ۴۵ قانون توزیع عادلانه آب به مراجع قضایی ارسال شده است تا پس از اخذ آرای مربوطه نسبت به پر و مسلوب المنفعه کردن آن اقدام شود.
وی ادامه داد: بر اساس دستورالعمل های طرح تعادل بخشی دشت های کشور بر مبنای برنامه سالانه از فروردین ماه ۹۵ با صدور اطلاعیه محدودیت منابع آبی، ممنوعیت کشت شالی، توزیع و نصب در مراکز تجمع روستاهای منطقه مانند مساجد، حسینیه ها و مراکز بهداشتی نسبت به اطلاع رسانی علما و روحانیون و بهره برداران اقدام شد.
مدیر امور منابع آب گرگان و آق قلا در پایان خاطرنشان کرد: از ابتدای تیر ماه ۹۵ گروه های گشت و بازرسی این امور با حضور در منطقه عملیات کنترل کشت کلیه چاه های حوزه عملکرد را در برنامه کاری قرار داده و پرونده چاه های دارای اضافه برداشت را به مراجع قضایی معرفی خواهند کرد.
نظر شما