به گزارش خبرنگار مهر، علی مالمیر بعدازظهر یکشنبه در جلسه رسیدگی و ساماندهی مشکلات سرابهای نهاوند گفت: تاکنون ۱۸۰۰ اثر تاریخی و گردشگری در استان همدان ثبتشده است.
وی با اشاره به متنوع بودن آثار تاریخی موجود در استان همدان، گفت: شهرستان نهاوند خود مدلی کوچکشده از ادوار گذشته است که برای مطالبه گری عمومی و توسعه و رونق نیاز به برنامه و پیگیری دارد.
مالمیر بابیان اینکه ظرفیت گردشگری استان همدان مغفول مانده است، گفت: توسعه گردشگری که بهعنوان صنعت گردشگری مطرح است باریشه کن شدن بیکاری مساوی است و موجب از بین رفتن فقر میشود.
مالمیر با اشاره به اینکه ۱۵ درصد شاغلین استان در بخش صنعت فعال هستند، گفت: یکسوم این ۱۵ درصد مشغول ساخت و تولید صنایعدستی همچون سفال، گلیم فرش و غیره هستند.
وی با اشاره به اینکه شاخصهای صنایعدستی، میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان نهاوند نسبت به سایر شهرستان ها جایگاه مطلوبی دارد، عنوان کرد: نهاوند راههای نرفته بسیار زیادی در زمینه گردشگری دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان همدان اظهار کرد: آموزش نیروهای انسانی مشغول به کار در اماکن تاریخ، فرهنگی و مذهبی تأثیر بهسزا و مثبتی در راستای جذب گردشگر دارد.
نظر شما