پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۳:۰۴

مدیرکل گمرکات اردبیل با مهر مطرح کرد؛

سیب‌زمینی در لیست محصولات وارداتی اردبیل/کاهش ۱۲ درصدی واردات

سیب‌زمینی در لیست محصولات وارداتی اردبیل/کاهش ۱۲ درصدی واردات

اردبیل – مدیرکل گمرکات استان اردبیل گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون سه محصول قالب تایر، سیب‌زمینی و پلی‌اتیلن بیشترین فراوانی را در بین محصولات وارداتی این استان داشته‌اند.

رسول صفریان در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در سه ماهه نخست سال جاری چهار میلیون و ۱۷۳ هزار و ۶۹۹ کیلوگرم محصول وارد استان شده که شامل ۳۲ قلم کالا است.

وی با بیان اینکه در مدت مشابه سال گذشته پنج میلیون و ۹۸۸ هزار و ۵۱۶ کیلوگرم محصول وارد استان شده بود، افزود: مقایسه این دو رقم نشان می‌دهد وزن محصولات وارداتی اردبیل ۳۰ درصد کاهش یافته است.

مدیرکل گمرکات استان تأکید کرد: در گمرک بیله سوار وزن محصولات ۳۲ درصد و در گمرک اردبیل ۲۹ درصد با کاهش همراه است.

صفریان در خصوص ارزش محصولات وارداتی نیز اضافه کرد: در سه ماهه نخست سال جاری ارزش محصولات وارداتی هفت میلیون و ۳۵۲ هزار دلار برآورد شده است.

وی تأکید کرد: در مدت مشابه سال گذشته ارزش محصولات وارداتی استان هشت میلیون و ۳۹۹ هزار دلار بود که مقایسه این دو رقم کاهش ۱۲ درصدی را نشان می‌دهد.

به گفته مدیرکل گمرکات استان ارزش محصولات وارداتی در گمرک بیله سوار ۳۵ درصد و در گمرک اردبیل ۱۰ درصد کاهش یافته است.

صفریان کشورهای مبدأ وارداتی استان طی سال جاری را ترکیه و آذربایجان عنوان کرد.

وی برنج را از دیگر اقلام وارداتی به این استان طی سه ماهه نخست امسال عنوان کرد و بیان داشت: در این مدت 23 تن برنج خارجی از گمرک اردبیل وارد شده که نزدیک به 200 هزار دلار ارزش داشته است.

مدیرکل گمرکات استان ماشین آلات خط تولید، کاغذ دکور خام ، دستگاه تراکتور کشاورزی، مواد افزودنی چوب و کاغذ، کنجاله پنبه دانه، کمباین،قطعات خودرو سواری و... را از دیگر اقلام مهم وارداتی به استان برشمرد.

کد خبر 3710339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha