پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

بیمارستان‌های ترکیه؛ آماده خدمت‌رسانی به مجروحان داعش

بیمارستان‌های ترکیه؛ آماده خدمت‌رسانی به مجروحان داعش

یک روزنامه ترکیه ای اعلام کرد که بیمارستان های این کشور رسیدگی به وضعیت مجروحان گروه تروریستی ـ تکفیری داعش را در اولویت کاری خود قرار داده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، روزنامه «بیرگون» ترکیه در گزارشی اعلام کرد: با وجود اظهارت مقامات ترکیه در مورد عدم کمک و معالجه به مجروحان داعش در بیمارستان های این کشور، شواهد و مستندات و همچنین اظهارات شاهدان عینی حاکی از آن است که مجروحان  داعش در اولویت درمان در بیمارستان های دولتی ترکیه قرار دارند.

در همین ارتباط، روزنامه «بیرگون» با انتشار تصویری از یکی از تروریست های داعش به نام «مازن ابو محمد» در بیمارستان مصطفی کمال، اعلام کرد که بیمارستان های دولتی ترکیه به ارائه خدمات درمانی به تروریست ها مشغول هستند.

این روزنامه در ادامه می افزاید: مراجعه کنندگان به بیمارستان های ترکیه به صراحت اعلام کرده اند که این بیمارستان ها از ارائه خدمات به اتباع ترکیه این کشور خودداری کرده و معالجه آن دسته از تروریست های داعش که در سوریه آسیب دیده اند را در اولویت قرار می دهند.

گفتنی است، دولت ترکیه به ریاست جمهوری «رجب طیب اردوغان» طی حدود شش سال گذشته از هیچ کوششی برای حمایت از تروریست های تکفیری در سوریه دریغ نکرده و ارائه خدمات درمانی به تکفیریهای داعش تنها بخش کوچکی از حمایت های آنکارا از این گروه تروریستی محسوب می شود.

کد خبر 3710348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha