به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بناب، حجت الاسلام شیخ مصطفی باقری بنابی در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان با اشاره به آیات الهی در قرآن کریم گفت: دستور و فرمان الهی به بندگان خویش این است که هم مؤمن باشید و از یاوران الهی باشید. مقام معظم رهبری که می فرمایند انقلابی باشید تفسیر همین آیه الهی است.
وی مسئول بودن، متعهد بودن، متدین بودن و دلسوز بودن را از صفات انقلابی بودن خواند و اذعان کرد: اگر مسئولین یک شهر این شرایط را داشتند و وحدت و همدلی سرلوحه امور آنها باشد می توانند یک شهر را تبدیل به مدینه فاضله نمایند.
وی با اشاره به اینکه نبود تمام شرایط انقلابی بودن و عدم هماهنگی در بعضی مسئولین موجب قصور در کارها می شود؛ افزود: بناب دارای سرمایه های فرهنگی قابل توجهی است و وجود دانشگاه ها و حوزه علمیه و فرهیختگان و علماء پتانسیل های عظیم فرهنگی این شهر است که به نحو مطلوب از آن ها استفاده نمی شود.
امام جمعه بناب با اشاره به هفته حجاب و عفاف و همایش مدافعان حریم خانواده اظهارکرد: امروز در نظام جمهوری اسلامی همه مسئولان موظف به رعایت حدود الهی هستند و حدود الهی نص صریح آیات الهی قابل اغماض و مذاکره و معامله نیست و همه از آحاد جامعه که مسلمانان هستند و مسئولین هر یک به نوبه خود باید در ترویج احکام الهی از جمله مسئله حجاب و رعایت حدود الهی وظیفه خود را انجام دهند.
حجت الاسلام باقری بنابی در ادامه با اشاره به اینکه بناب شهری مذهبی و مردم آن مردمی متدین هستند وخوشبختانه این پدیده در شهرستان بناب در حداقل قرار دارد؛ از عموم مردم و مسئولین خواست تا بعضی افراد را که از روی ناآگاهی گاهاً در رعایت حدود الهی و حجاب اسلامی سهل انگاری می نمایند، آگاه کنند.
نظر شما