جواد نگارستانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان به دلیل افزایش درخواست مردم برای خرید انواع فرآوردهای خام دامی، دامپزشکی به عنوان متولی سلامت این فرآوردها سعی کرده با اجرای طرح تشدید نظارت از هر گونه عرضه احتمالی فرآوردهای ناسالم به مردم پیشگیری کند.
وی ادامه داد: در همین راستا ۱۷ اکیپ ثابت و ۴۰ اکیپ سیار به صورت استانی و شهرستانی و در دو شیفت کاری از ساعت هشت صبح تا ۲۰ شب در سطح استان کرمان کار نظارت بر مراکز عرضه فراوردهای خام دامی، کشتارگاهها، مراکز بسته بندی فرآوردهای خام دامی، رستورانها، کبابیها و سایر مراکز مرتبط بر عهده داشتند که طی یک ماه هفت هزار و ۳۹۷ کیلوگرم انواع مواد خام دامی غیر قابل مصرف کشف و ضبط شد.
مسئول روابط عمومی دامپزشکی استان کرمان یکی از مخاطرات بهداشت جامعه را عرضه فرآوردهای خام دامی توسط خودروهای عبوری دانست و گفت: در همین خصوص با ۳۸ خودرو عرضه کننده فرآوردهای خام دامی برابر مقررات برخورد شده است.
نگارستانی افزود: دامپزشکی استان کرمان در راستای انجام طرح تشدید نظارت های ماه مبارک رمضان ۳۲ مورد را به دستگاه قضایی معرفی و طی اقدامات صورت گرفته تعداد ۱۶ مرکز متخلف پلمپ شدند.
وی حفظ سلامت و تندرستی مردم را یکی از مهمترین دغدغه های دامپزشکی دانست و تاکید کرد: با هر گونه عرضه فرآورده های مواد غذایی فاسد در جامعه که سلامت جامعه را به خطر می اندازند قاطعانه برخورد خواهد شد.
مسئول روابط عمومی دامپزشکی استان کرمان از شهروندان خواست که با مشاهده هر گونه تخلف در فروش فرآوده ناسالم و یا بدون تاریخ مصرف مراتب را برای پیگیری به شبکه های دامپزشکی شهرستان یا به سامانه اطلاع رسانی مردمی ۱۵۱۲ گزارش کنند.
نظر شما