پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ تیر ۱۳۹۵، ۱۵:۵۳

فرماندارشهرستان بویراحمد:

سفر هیئت دولت فرصتی مهم و بی‌بدیل برای رشد و توسعه استان است

 سفر هیئت دولت فرصتی مهم و بی‌بدیل برای رشد و توسعه استان است

یاسوج- فرماندار شهرستان بویراحمد گفت: سفر هیئت دولت به استان ها فرصتی مهم و بی‌بدیلی برای رشد و توسعه هر استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد کاظم نظری ظهر چهارشنبه در همایش دهیاران استان افزود: امیدواریم با سفر هیئت دولت به استان در طرحهای عمرانی و رفع مشکلات روستاها جهشی مثبت انجام شود.

وی با بیان اینکه در این سفر باید پروژه های مهم استان به هیئت دولت ارائه شود، گفت: دولت با بررسی پروژه های استان در تخصیص اعتبارات و تعریف پروژه‌های جدید اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

فرماندار اظهار داشت: با توجه به اینکه پروژه‌های سفر هیئت دولت تعریف شده دهیاران می توانند پروژه های مهم خود را در این سفر ارائه دهند.

نظری تصریح کرد: دهیاران باید بر پاکیزگی روستاهایی که در مسیر هستند دقت لازم را داشته باشند و در اطلاع رسانی  خدمات‌دهی دولت یازدهم در خصوص بهسازی، زیرسازی و آسفالت روستاها به مردم نیز تلاش کنند.

وی با بیان اینکه دهیاران باید مشکلات مردم را مشکلات خودبدانند، گفت: دهیاران باید همواره در راستای رسیدگی به مشکلات مردم در روستاها تلاش کنند

نظری افزود: دولت تعارفی با کسانی که از اعتماد مردم سوء استفاده می کنند ندارد و در صورت بروز تخلف با قاطعیت تمام با آنها برخورد می کند.

کد خبر 3712760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha