به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا متین شامگاه چهارشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان همدان با بیان اینکه تاکنون ۶۲ جلسه ستاد تسهیل استان همدان با ۴۷۱ مصوبه برگزار شده است، گفت: این جلسات ۳۳۴ مصوبه در امور بانکی، مالیاتی، گمرک و تأمین اجتماعی، ۵۴ مصوبه در حوزه زیربنایی و شهرکهای صنعتی و یک مصوبه در بخش معادن و صنایع معدنی داشته است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه تاکنون ۱۵۲ مصوبه ستاد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید همدان اجرایی شده است، عنوان کرد: ۵۱ مصوبه دیگر نیز در حال اجراست و ۲۰۸ مورد در دست پیگیری است.
وی با بیان اینکه تاکنون ۸۱۷ درخواست برای دریافت تسهیلات رونق تولید به مبلغ ۱۴۰۰ میلیارد تومان دریافت شده است، عنوان کرد: از این تعداد ۴۲۷ فقره بررسی و ۵۵۳ میلیارد تومان برای آنها مصوب شده است.
متین با اشاره به اینکه برای ۶ طرح مصوبه صندوق توسعه ملی اعتباری به ارزش ۳۰۲ میلیون دلار دریافت شده است، گفت: ۲۴۰ میلیون دلار طرح در سال ۹۵ برای اخذ تسهیلات از صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه صادرات محصولات کشاورزی از گمرک همدان ۳۶ درصد افزایش یافته است، بیان کرد: به سبب هماهنگی با تشکلهای صادراتی امیدواریم روند رشد صادرات استان همدان شتاب پیدا کند.
منصور رضوانی جلال با بیان اینکه برای تدوام تولید از نظر کمی و کیفی راهی جز ارتقا و افزایش صادرات وجود ندارد، اظهار داشت: در بخش کشاورزی صادرات مدنظر است چراکه توسعه و ادامه تولید در گرو صادرات است.
رضوانیجلال با بیان اینکه گلخانه ۳۶ هزار متر مربعی در استنا همدان تعطیل شده و به تملک بانک درآمده بود، گفت: این طرح در ستاد تسهیل بررسی و به عرصه تولید بازگشت به طوری که در حال حاضر روزانه ۸ تن خیار تولید میکند.
نظر شما