به گزارش خبرگزاری مهر به نقل خبرگزاری «بُخدی»، با حضور «عبدالله عبدالله» رئیس اجرایی دولت ملی افغانستان و «من پریت وهرا» سفیر هند در کابل ۱۰ تفاهمنامه همکاری به ارزش ۲۵ میلیون دلار بین دو کشور به امضا رسید.
گفته می شود این ۱۰ تفاهمنامه ۸۷ پروژه بزرگ و کوچک را در بر می گیرد.
این تفاهمنامه ها توسط وزرای اقتصاد، تحصیلات عالی، کار و امور اجتماعی، انرژی و آب، زراعت و آبیاری، معارف، بهداشت و امور زنان و سفیر هند در کابل به امضا رسیده است.
وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرده است: با اجرای این پروژه ها در مناطق مورد نظر، مشکلات مردم افغانستان به حداقل ممکن کاهش خواهد یافت.
این پروژه ها شامل ساخت مدرسه، کلینیک، پل است که مردم مناطق محروم قبلاً درخواست ساخت آن را با سفارت هند در کابل مطرح کرده بودند.
متخصصان هندی مناطق که درخواست ساخت این پروژه ها در آنها مطرح شده را ارزیابی و دولت هند تعهد کرده است که هزینه این پروژه ها را پرداخت می کند.
هند یکی از کشورهای عمده در ساخت پروژه های بازسازی در افغانستان بشمار می رود، این کشور میلیاردها دلار به بخش توسعه و بازسازی افغانستان اختصاص داده است.
ساخت سد «سلما» با هزینه نزدیک به ۳۰۰ میلیون دلار و ساخت ساختمان مجلس نمایندگان افغانستان به مبلغ ۲۲۰ میلیون دلار از پروژه های مهم هند در افغانستان است.
این کشور در بخش انتقال گاز، انرژی و احداث راه آهن نیز در افغانستان سرمایه گذاری کرده است.
نظر شما