پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ تیر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۶

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه کشاورزی بشرویه عنوان کرد:

صندوق توسعه کشاورزی بشرویه الگویی برای کشور/توزیع۷۰۰ تن کاه ارزان

صندوق توسعه کشاورزی بشرویه الگویی برای کشور/توزیع۷۰۰ تن کاه ارزان

بشرویه - مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه کشاورزی بشرویه از ارائه پنج مدل خدمت موفق این صندوق به مدیران صندوق‌های توسعه کشاورزی کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسماعیلی اول صبح پنج شنبه در نخستین گردهمایی مدیران عامل و نمایندگان شرکت مادرتخصصی صندوق‌های شهرستانی حمایت از توسعه بخش کشاورزی سراسر کشور، به تشریح و تبیین مدلهای ارائه خدمت اجراشده در شهرستان پرداخت.

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه کشاورزی شهرستان بشرویه در این گردهمایی تعداد ۵ مدل ارائه خدمت شاخص صندوق را در ۲ زیربخش زراعت و حوزه دام و طیور ارائه کرد.

 اسماعیلی اول در سخنان خود با تاکید بر اهمیت و جایگاه صندوقها به تشریح مدل ارائه خدمت توزیع ذرت علوفه‌ای سیلوشده، توزیع نهاده‌های دام و طیور، طرح خدمات بیمه‌ای مدت دار، طرح توسعه کشت دانه‌های روغنی (کلزا) و طرح حمایتی تعدیل و تثبیت هزینه برداشت غلات در منطقه پرداخت.

 وی افزود: کلیه طرح‌هایی که تاکنون در شهرستان به مرحله اجرا رسیده عمدتاً با هدف ارائه خدمات مدت دار صورت گرفته است و در برخی موارد نیز صندوق به عنوان بازارساز و اهرم کنترل قمیت و بازار حوزه تولید و عرضه وارد عمل شده است.

وی در ادامه ضمن ارائه ۵ مدل موفق و مؤثر صندوق شهرستان، بنا به درخواست حاضرین و پانل تخصصی حوزه دام، در خصوص «مدل توزیع کاه مدت دار و ارزان قیمت» که هفته گذشته در بشرویه انجام شد و بازخورد مؤثر و استقبال جمع کثیری از دامداران را بدنبال داشت توضیحاتی ارائه کرد.

استقبال گسترده دامدارن بشرویه ای از توزیع کاه ارزان و مدت دار

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه کشاورزی شهرستان بشرویه طرح توزیع کاه مدت دار را یکی از مهمترین اقدامات صندوق درسال جاری اعلام کرد و افزود: کشاورزان و دامداران بشرویه امسال، سال سختی را در پیش و رو دارند و کمبود آذوقه دام بویژه کاه مورد نیاز دامداران با توجه به کاهش تولید محصولات کشاورزی مشکلات عدیده‌ای را برای دامداران رقم می زند.

وی افزود: متاسفانه در چندماه اخیر شاهد فروش حجم قابل توجهی از دام سبک و سنگین منطقه بوده‌ایم و این زنگ خطری برای ذخایر ژنتیکی منطقه است.

 اسماعیلی تصریح کرد: کمبود علوفه و کاهش نقدینگی دامداران از مهمترین علل فروش دام در بشرویه است و همه ما وظیفه داریم به هر شکل ممکن این مشکلات را مرتفع و یا به حداقل برسانیم.

وی به نقش مؤثر صندوق در توزیع کاه پرداخت و افزود: رضایت عمومی و استقبال دامداران منطقه از این موضوع، اهمیت و تأثیر این طرح را مشخص می‌کند و خوشبخانه علی رغم اینکه تاکنون بیش از ۷۰۰ تن کاه با ارزش ۱.۵ میلیارد ریال بین دامداران منطقه توزیع شده است هنوز تقاضا و تماس‌های مکرری از سوی دامداران داریم که در حد توان و در صورت نیاز مجدداً وارد عمل خواهیم شد.

وی تصریح کرد: اگرچه ممکن است درصد کمی از دامداران تحت پوشش این طرح قرار گرفته باشند، اما هدف اصلی این طرح کنترل و کاهش قیمت کاه بود و صندوق نقش یک بازارساز را در این حوزه ایفا کرد.

 وی ادامه داد: متاسفانه برخی از سودجویان و دلالان سایر مناطق، زمانی که متوجه بحران خشکسالی در بشرویه شدند به بهانه‌های مختلف قیمت‌ها را افزایش دادند اما با ورود صندوق مشکل را مرتفع کردیم و با کاهش نوسانات، قیمت کاه به نرخ مصوب صندوق و حتی پایین‌تر از آن تقلیل پیدا کرد و این خود یقیناً اقدامی مؤثر است.

اسماعیلی اول در ادامه اظهارداشت: البته علاوه بر تعدیل قیمت، این طرح عایدات دیگری نیز داشت که از جمله آن می‌توان به تأمین حداکثری و ذخیره سازی کاه برای فصل زمستان و حتی بعد از آن اشاره کرد.

وی افزود: این امر باعث جلوگیری از تحمیل هزینه‌های اضافی برای دامدار در فصل کمبود می‌شود.

وی ادامه داد: آنچه مسلم است نقدینگی در قدرت خرید تأثیر مستقیم دارد و اگر دامدار نتواند در فصل عرضه نهاده موردنیاز خود را تأمین و انبار نماید، ناگزیر در فصول آتی مجبور به تأمین آن با قیمت بالاتر خواهد بود که در اکثر مواقع کاهش و افت کیفیت را نیز به دنبال دارد.

کد خبر 3713424

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha