پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۴۵

حمله تند وزیر خارجه فرانسه به همتای انگلیسی جدید خود

حمله تند وزیر خارجه فرانسه به همتای انگلیسی جدید خود

وزیر خارجه فرانسه با حمله شدید به همتای انگلیسی جدید خود از او به عنوان «دروغگو» یاد کرد و گفت: وی نیازمند شریکی راستگو و با اعتبار است که بتوان به او اعتماد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، «جان مارک آیرولت» در واکنش به خبر انتصاب «بوریس جانسون» به عنوان وزیر خارجه دولت جدید انگلیس اعلام کرد که وی نیازمند شریکی است که قابل اعتماد باشد.

آیرولت خاطر نشان کرد که من هیچ نگرانی درباره بوریس جانسون ندارم، اما شما راه و روش او را می دانید. وی درباره همتای انگلیسی جدید خود اظهار داشت که او به عنوان سرکرده طرفداران خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، در جریان همه پرسی برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا  دروغ های زیادی سر هم کرد.

آیرولت تصریح کرد که انتخاب جانسون به عنوان وزیر خارجه توسط ترزا می نخست وزیر انگلیس، نشانگر بحران سیاسی حاکم بر انگلیس در مرحله پس از همه پرسی (درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) است.

وی افزود: من نیاز به شریکی دارم که بتوان با او مذاکره کرد و رک و راست و قابل اعتماد باشد.

کد خبر 3713723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha