پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۴۰

اصرار مادر شطرنجباز چینی به حضور فرزند بیمارش در مسابقات تهران!

اصرار مادر شطرنجباز چینی به حضور فرزند بیمارش در مسابقات تهران!

یک شطرنجباز ۷ ساله چینی با وجود تب شدید و به خاطر اصرار مادرش در مسابقات قهرمانی مدارس آسیا شرکت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات شطرنج قهرمانی مدارس آسیا که از هفته گذشته در تهران آغاز شد، امروز در ۹ دور و در بخش برق آسیا در حال پیگیری است. در رقابت های امروز یک شطرنجباز چینی در حالی در محل مسابقه حاضر شد که به خاطر بیماری و تب شدید، شرایط خوبی نداشت.

گانگ سونله، شطرنجباز ۷ ساله چینی است که در رقابت های زیر ۷ سال مسابقات قهرمانی مدارس آسیا شرکت دارد. این شطرنجباز امروز شرایط خوبی نداشت و دچار تب شدید بود اما به خاطر اصرار مادرش نتوانست از انجام دیدارهای خود انصراف دهد. پزشک مسابقات که موفق به راضی کردن مادر وی برای عدم شرکت فرزندش در مسابقات نشد از او تعهد کتبی گرفت تا سونله ٧ ساله علیرغم داشتن تب در مسابقات شرکت کند.

۴۸۰ شطرنجباز از ۱۷ کشور در مسابقات شطرنج قهرمانی مدارس آسیا شرکت دارند. این رقابت ها تا ۲۸ تیرماه در تهران پیگیری خواهد شد.

کد خبر 3714667

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha