پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ شهریور ۱۳۸۵، ۱۳:۲۸

مشاور اجرايي مديرعامل سازمان تامين اجتماعي خبر داد:

واگذاري برخي امور سازمان تامين اجتماعي به بخش خصوصي

دومين كارگزاري رسمي تامين اجتماعي با حضور مشاور اجرايي مديرعامل سازمان تامين اجتماعي و معاون امور استان هاي سازمان و مديركل تامين اجتماعي تهران بزرگ در منطقه شهران تهران افتتاح و رسما آغاز به كار كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر ، مشاور اجرايي مديرعامل سازمان تامين اجتماعي و معاون امور استان هاي سازمان در حاشيه افتتاح اين كارگزاري رسمي ، گفت: در راستاي تسهيل و روان سازي امور قرار شده است تا حد ممكن تصدي گري توسط سازمان تامين اجتماعي كاهش يابد و برخي از كارها به شركت هاي خصوصي و كارگزاري ها واگذار شود.

مهندس عزيز بيگي با اظهار اميدواري از اين حركت سازمان تامين اجتماعي اعلام كرد: اين سازمان اميدوار است كه از مصوبات خود در خصوص واگذاري برخي از كارها به كارگزاري هاي رسمي دچار ياس و نا اميدي نگردد ، چرا كه بحث اموال مردم مطرح است بنابراين بايد سلامت در تمام بخش هاي اين سازمان حاكم باشد.

بر اساس اين گزارش ، رئيس گروه توسعه و پشتيباني كارگزاري ها نيز در اين مراسم گفت: سازمان تامين اجتماعي در راستاي رويكرد نوين خدمات رساني خود ، واگذاري برخي امور را به بخش هايي كه داراي 3 ويژگي (اعتماد، امنيت و قدرت) را دارند ، در دستور كار خود قرار داده است.

مهدنس محمدعلي جناني ، هدف از تاسيس اين كارگزاري ها را برون سپاري برخي كارهاي غير حساس كه بيشترين ارباب رجوع را دارد ، به واحدهاي توانمند دانست و خاطرنشان كرد: بحث واگذاري برخي از كارها مغاير با بحث خصوصي سازي است ، چرا كه خصوصي سازي موضوع اقتصادي است و در آن بحث مالكيت مطرح است.

بنابراين گزارش ، با افتتاح اين كارگزاري در منطقه شهران تهران كه دومين كارگزاري در سطح تهران محسوب مي شود تعداد اين كارگزاري ها در سطح كشور به 6 كارگزاري افزايش يافت.

کد خبر 371468

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha