اين شاعرمعاصردرگفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : تكريم پيامبر(ص) مطلبي نيست كه درمحدوده زمان خاصي بگنجد و تا وقتي كه كلمه و واژه وجود دارد ، مي توان راجع به شان و عظمت و حضورپيامبر(ص) و شگرف بودن اين انسان كامل صحبت كرد و آن را دستمايه ادبي داستان و شعر و .. قرار داد .
كوروس احمدي ياد آور شد : شخصيت پيامبر(ص) دردنياي امروز شناخته شده است و بهترين تاثيري كه مي توان از آن شخصيت آسماني پذيرفت ، شيوه درست زندگي كردن و گفتارهاي اوست كه بايد درعرصه ادبيات وارد شده و بيش ازپيش برنسلهاي ادبي و مكتب هاي غيراسلامي تاثيرگذار باشد ، يعني به واسطه زبان هنردر ذهن و ممالك ديگر نفوذ كرده و اين شخصيت آسماني را ذهن مخاطبان القاء كند ، در نتيجه اين شخصيت به واسطه هنردر روح و ذهن مخاطب نفوذ خواهد كرد .
وي تصريح كرد : آثارتوليد شده دراين زمينه به هرزباني كه بوده است ، ياراي گفتن تمام و كمال شخصيت پيامبر(ص) را نداشته و درمقابل شخصيت نا محدود و بيكران پيامبر(ص) واژه ها محدود هستند و ذهن كوچك انسان در مقابل عظمت خداوند و رسولش قاصر است .
اين شاعرادامه داد : به دليل وجود وجوه شخصيتي بسيار بالاي حضرت رسول (ص) با ديدگاه هاي متفاوتي (حماسي - توصيفي ) به اين مقوله توجه شده است ، نگاهي كه شاعران ازديربازبه اين مسئله داشتند ازدو نوع حماسي و توصيفي بوده است ، اما به عقيده من ، بعد توصيفي بيشتربوده است ، يعني توصيف و مدح درآثارادبي بيشتر از بعد حماسه بوده است .
كوروس احمدي خاطرنشان كرد : خلق آثاري براي نسل امروزبايد درگرو صفاتي ازپيامبراعظم (ص) باشد كه امروزه درميان مردم گم شده است ، يعني ببينيم كه دردنياي امروزچه وجوهي ازشخصيت پيامبر(ص) كمرنگ شده و آن را به وسيله داستان و شعر و ابزارهاي هنري جلوه دهيم كه مردم بتوانند درك متقابلي از آن داشته باشند .
نظر شما