۲۸ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۳۴

نقدی بر رقابتهای انتخابی تیم ملی کاراته؛

قانون گریزی با کدام هدف/ کمیته فنی کجا بود؟

قانون گریزی با کدام هدف/ کمیته فنی کجا بود؟

رقابتهای انتخابی کاراته در رده‌های سنی پایه با حذف جدول بازنده‌ها به مدت شش روز برگزار شد تا بسیاری از شایسته‌ها با این بدعت جدید به جای اردوی تیم ملی راه بازگشت به خانه را در پیش بگیرند.

به گزارش خبرنگار مهر ، کاراته ایران در سال جاری علاوه بر مسابقات قهرمانی جهان در اتریش، مسابقات قهرمانی رده‌های سنی آسیا را پیش رو دارد که با تصمیم کمیته فنی قرار است کادر فنی آن را رئیس آینده فدراسیون انتخاب کند. 

اما بر خلاف کادر فنی این تیم ها، با تصمیم همین کمیته فنی تاتامی رقابتهای انتخابی در سالن شهید کبکانیان پهن شد تا مدعیان حضور در تیم های ملی نوجوانان، جوانان و امید برای رسیدن به اردوی تیم ملی به مصاف هم بروند. این رقابتها شش روز به طول انجامید و نزدیک به ۱۰۰۰ کاراته کا به مصاف هم رفتند. 

استقبال خوب مدعیان حضور در اردوی تیم ملی باعث شد تا مسئولین برگزاری دست به ابتکاری جدید بزنند. حذف رقابتهای گروه بازنده ها باعث شد تا مسابقات با سرعت بیشتری به سرانجام رسیده و نفرات حاضر در اردو مشخص شوند. 

از سوی دیگر قانون بررسی فیلم مبارزات را نیز که مدتهاست در کاراته رایج شده نیز اجرایی نشد. کمیته اجرایی مسابقات اجازه حضور مربیان را برای هدایت کاراته کاها روی صندلی مربیگری نداد تا این قانون نیز شکل اجرایی خود را با وجود تجهیزات لازم در سالن از دست بدهد. 

اما این اقدام برخلاف قانون رسمی رقابتهای کاراته و حتی برخلاف مصوبه کمیته فنی صورت گرفت. هدف از برگزاری مسابقات انتخابی حضور بهترین و شایسته ترین کاراته کاها به اردوی آماده سازی و در نهایت تشکیل یک تیم ملی قدرتمند در راه  کسب موفقیت در مسابقات پیش رو می باشد.

احمد صافی یکی از مربیانی که در این دوره از مسابقات به عنوان نماینده کمیته فنی حضور داشت به خبرنگار مهر گفت: قبل از برگزاری مسابقات قرار بود مسابقات با قوانین رسمی برگزار شود ولی نمی دانم جه اتفافی افتاد که جدول «رپه شارژ» از مسابقات حذف شد. 

وی ادامه داد: به زودی رئیس فدراسیون انتخاب خواهد شد و امیدواریم این آزادی عمل به سرمربی و کادر فنی آینده تیم های رده سنی پایه داده شود که با بازبینی فیلم این رقابتها نفراتی را به اردو دعوت کرده و یا اگر صلاح بود یه دوره مسابقات آزاد برگزار کند. 

فدراسیون کاراته ماه هاست با سرپرست اداره می شود. سرپرستی که نه تنها فنی نیست بلکه مشغله فراوانی در بخش مختلف ورزش داشته و زمان کافی برای رسیدن به امور کاراته ندارد و بروز چنین مشکلاتی در شرایط عادی شاید طبیعی به نظر برسد. چرا که در همچین مواقعی افراد تصمیم گیرنده بدون توجه به عواقب کار ، بروز مشکلاتی از این دست را رقم می زنند. 

امیدواریم با انتخاب رئیس آینده فدراسیون کاراته در کنار از بین رفتن حواشی ۱۰ سال اخیر ، توجه به زیرساخت ها و همچنین رده سنی پایه در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر 3716372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha