به گزارش خبرنگارمهر، محمودعباسی ظهر دوشنبه در افتتاح طرح هجرت ۳، با اشاره به فعالیت ۸۹۰نفر دانش آموز زنجانی در این طرح، افزود: هزار و ۹۰۰نفر روز معادل ۸۹۰نفر دانش آموز در طرح هجرت ۳ در قالب اردوهای بسیج سازندگی فعالیت می کنند.
معاون فرهنگی پرورشی آموزش و پرورش استان زنجان با اعلام اینکه سال جاری ۴۵۴مدرسه در ۱۴ منطقه آموزشی برای اجرای طرح هجرت3 پیش بینی شده بود ، ادامه داد: باتوجه به کمبود اعتبارات، ۲۲۱مدرسه توسط دانش آموزان در این طرح زیباسازی می شوند.
عباسی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۲۰۲مدرسه با مشارکت دانش آموزان بهسازی شد، خاطر نشان کرد: سازمان مدیریت برنامه ریزی استان قول مساعد برای تامین بالغ بر ۱۸۰میلیون تومان اعتبار را داده است.
همچنین مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان گفت: سپاه پاسداران و آموزش و پرورش دست به دست هم داده اند تا شعار سازندگی را در عرصه عمل نشان دهند.
دویرانی با بیا ن اینکه آموزش و پرورش رکن رکین هر جامعه ای است، افزود: تعلیم و تربیت مسئله اول نظام است.
وی ضمن تأکید بر اینکه دانش آموزان آینده سازان جامعه هستند، خاطر نشان کرد: ایجاد محیط های شاد و فضای مناسب و ایمن حق دانش آموزان است تا با زندگی در این فضا ها آینده روشنی را برای جامعه رقم بزنند.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان تصریح کرد: از لحاظ فضا های آموزشی به خصوص در شهرک های اقماری با بحران فضا های آموزشی روبه رو هستیم.
نظر شما