پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۲۸ تیر ۱۳۹۵، ۱۸:۵۶

در دیداری تدارکاتی؛

تیم فوتسال یاسین پیشروی قم مغلوب گیتی پسند اصفهان شد

تیم فوتسال یاسین پیشروی قم مغلوب گیتی پسند اصفهان شد

قم - سرپرست تیم فوتسال یاسین پیشروی قم گفت: تیم فوتسال یاسین قم امروز در دیداری تدارکاتی مغلوب گیتی پسند اصفهان شد.

مهدی رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: تیم‌های فوتسال گیتی پسند اصفهان و یاسین قم از ساعت ۱۶ امروز در سالن پیروزی اصفهان در دیداری دوستانه به مصاف هم رفتند و در پایان تیم میزبان با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی رسید.

وی افزود: در این بازی دو تیم بازی پایاپایی انجام دادند و تلاش هر دو تیم در پایان نیمه نخست با تساوی بدون گل همراه بود اما در نیمه دوم موره نو و مهدی جاوید ۲ گل برای اصفهانی‌ها به ثمر رساندند.

سرپرست تیم فوتسال یاسین پیشروی قم گفت: این بازی سومین بازی پیش فصل یاسین، پیش از آغاز لیگ برتر فوتسال بود ضمن اینکه علی رحمانی مدیر عامل باشگاه برای زیر نظر گرفتن بازی یاسین و گیتی پسند به اصفهان رفته بود.

رضایی بیان داشت: یاسین پیش از این در دیدارهای تدارکاتی در شاهرود به ۲ پیروزی پیاپی دست پیدا کرده و پس از بازی امروز خود در اصفهان راهی قم می‌شود تا از پس فردا تمرینات خود را در قم از سر بگیرد.

وی عنوان کرد: کادر فنی در حال حاضر مشغول بررسی ترکیب اصلی و نهایی تیم است و فهرست نهایی یاسین به زودی مشخص می‌شود زیرا فرصت زیادی تا آغاز لیگ برتر نمانده و بازیکنان یاسین باید تا زمان دیدار برابر فرش آرا در هفته اول به هماهنگی لازم برسند.

سرپرست تیم فوتسال یاسین پیشروی قم تصریح کرد: یاسین فردا استراحت می‌کند و جلسه بعدی تمرین این تیم از ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه روز چهارشنبه در سالن شهید حیدریان قم برگزار می‌شود.

کد خبر 3717273

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha