به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، «فرانک -والتر اشتاین مایر» وزیر امورخارجه آلمان قرار است در نشستی با حضور همتایان خود از فرانسه، انگلیس، ایتالیا و آمریکا درباره آخرین تحولات جاری در سوریه شرکت کند.
براساس گزارش های اعلام شده نمایندگانی از اتحادیه اروپا از جمله «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی این اتحادیه نیز در این جلسه حضور دارند.
هدف از این نشست بررسی روند سیاسی جاری وپیش روی سوریه عنوان شده است .
این در حالی است که هفته گذشته «جان کری» وزیر امورخارجه آمریکا در دیدار با«ولادیمیرپوتین» رئیس جمهوری روسیه پیشنهاد همکاری نظامی در زمینه جنگ علیه داعش و جبهه النصره را داد.
مسکو حاضر به ارائه هیچ گونه اطلاعاتی در این زمینه نشده و تنها به ذکر این مساله اکتفا کرده که کرملین معتقد است که جنگ علیه تروریسم در سوریه و کشورهای مجاور آن نیازمند تلاش های مشترک است
نظر شما