به گزارش خبرنگار مهر، این جشنواره با هدف ارتقا موسیقی بومی مازندران، کشف استعدادهای جوان و معرفی این موسیقی تبارمند به دیگر اقوام کشور از صبح سهشنبه در ساری آغازشد.
برنامههای جشنواره شامل دو بخش رقابتی و جنبی است. بخش رقابتی در دو قسمت گروهی و هشت رشته انفرادی است و قسمت انفرادی شامل ۸ رشته دوتار، دسرکوتن، للـهواف- قرنه،-کمانچه محلی، سرنا، لگن و آواز محلی است.
بخش رقابتی جشنواره در صبح روزهای سهشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۲ بعدازظهر در سالن هلالاحمر ساری برگزار میشود، همچنین در همین سالن، عصرها از ساعت ۱۸ و ۳۰ تا ۲۰ و ۳۰ بخش جنبی برگزار میشود و هرروز یک گروه از خارج از استان (از استانهای کردستان، آذربایجان و گیلان) به همراه دو گروه منتخب استان مازندران به اجرای موسیقی میپردازند.
عباس زارع معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برنامههای جشنواره در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه بهصورت همزمان در شهر ساری و چالوس در قالب فضای باز برگزاری شود و در شهر ساری، از ساعت ۹ تا ۱۱ شب، دو گروه (یک گروه خارج از استان و یک گروه منتخب استانی) در مجتمع دنیای آرزو ساری به اجرای برنامه میپردازند.
وی یادآور شد: در شهر چالوس هم دو گروه (یک گروه خارج از استان و یک گروه منتخب استانی) از ساعت ۹ تا ۱۱ شب در ساحل رادیو دریا در این دوشب به اجرای برنامه میپردازند.
آیین اختتامیه نخستین جشنواره موسیقی بومی مازندران «لیلِم» با حضور گسترده هنرمندان سراسر استان و مسئولین، در روز جمعه از ساعت ۱۸ تا ۲۱ در محل آمفیتئاتر هلالاحمر ساری برگزار میشود، در این برنامه منتخبین رشتهها معرفی میشوند و گروههای منتخب به اجرای برنامه میپردازند.
نظر شما