پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۵

سرپرست دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان خراسان رضوی:

اختلافات جریان‌های سیاسی با قانون‌مداری حل شود

اختلافات جریان‌های سیاسی با قانون‌مداری حل شود

مشهد ـ سرپرست دفتر نظارت شورای نگهبان خراسان رضوی با اشاره به درگیری‌های موجود بین جریان‌های مختلف سیاسی گفت: باید با قانون‌مداری و تکیه بر رهنمودهای دین این اختلافات مرتفع شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدحسین محرابی صبح سه شنبه در صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی نسبت به دوره‌های قبل فعالیت بیشتر و سنگین‌تری را می‌طلبید، اظهار کرد: بررسی صلاحیت ۱۲ هزار داوطلب در مدت زمان یک هفته‌ای منجر به تضییع حقوق مردم می‌شود.

محرابی ادامه داد: در همین راستا باید نمایندگان مجلس قانون تایید صلاحیت‌ها را بازنگری و مدت زمان بررسی صلاحیت‌ها را افزایش دهند .

سرپرست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات شورای نگهبان در خراسان رضوی تصریح کرد: در بررسی صلاحیت‌های انتخابات اخیر مجلس در خراسان رضوی تلاش شد تا قانون به طور دقیقی اجرا شد.

محرابی با اشاره به قانونمند بودن تمام و کمال قوانین و ضوابط انتخابات گفت: قانون به نحوی اجرا شد که اگر برنامه‌ها و جلسات خصوصی این دفتر در زمان انتخابات افشا شود، هیچ ابایی نداریم.

وی با اشاره به برخی ادعاها مبنی بر وجود تقلب در انتخابات مجلس دهم در مشهد گفت: ادعای وجود تقلب در انتخابات مشهد توسط برخی را بررسی کردم و قاطعانه رد می‌کنم.

سرپرست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات شورای نگهبان در خراسان رضوی تأکید کرد: مسئولان و نمایندگان مردم نباید به سمت حمایت از سرمایه‌دارانی که حقوق مردم را ضایع می‌کنند، سوق پیدا کنند.

محرابی اظهار کرد: اگر هر کس در نظام کارش را درست و به دور از حاشیه انجام دهد اتفاقات خوبی در کشور می‌افتد.

وی با اشاره به درگیری‌های موجود بین جریان‌های مختلف سیاسی افزود: باید با قانون‌مداری و تکیه بر رهنمودهای دین این اختلافات مرتفع شوند.

کد خبر 3717760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha