پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۴:۰۴

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان:

فعالیت های فرهنگی و هنری در زنجان روند رو به رشد دارد

فعالیت های فرهنگی و هنری در زنجان روند رو به رشد دارد

زنجان- مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: فعالیت های فرهنگی و هنری در زنجان روند رو به رشد دارد.

ناصر مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر بر لزوم توجه به فعالیت‌های فرهنگی و هنری در استان زنجان تأکید کرد و افزود: توجه به این امر مهم باعث ارتقای سطح فرهنگی و هنری مردم می شود. 

وی اظهار کرد:  با آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید اقدامات خوبی در بحث فعالیت‌های هنری و فرهنگی در استان زنجان انجام‌گرفته است.

مقدم گفت: طی دو سال گذشته فعالیت‌های هنری و فرهنگی در استان زنجان تقویت‌ شده است و برنامه های موسیقی در استان اجرا شده و مردم استقبال خوبی از برنامه های هنری دارند. 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه زنجان در حال حاضر تنها یک سینما در سطح استان زنجان دارد، گفت: متاسفانه این سینما پاسخگوی نیاز مردم زنجان نیست. 

وی اظهار کرد: تخریب سینما قدس و یاسمن ضربه مهلکی را به فرهنگ و هنر زنجان زد وباید تکلیف این سینماها مشخص شود. 

مدیر کل فرهنگ ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: تخریب سینما قدس خیانت بزرگی به مردم است و باید مسئولان در دولت گذشته پاسخگوی این امر باشند. 

مقدم تاکید کرد: قبل از انقلاب تعداد سینماهای استان زنجان سه باب بود که با تخریب دو سینمای این شهر به بهانه ایجاد سالن های جدید سینما، در حال حاضر زنجان تنها یک سالن سینما با ۲۳۱ صندلی دارد و این در شان مردم زنجان نیست. 

وی افزود: سینما بهمن تنها سینمای فعال در استان زنجان است و با ۲۳۱ صندلی کفاف جمعیت یک میلیونی زنجان را ندارد.

کد خبر 3717787

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha