پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۷:۴۶

فرمانده انتظامی استان همدان خبر داد:

کتاب شهید«علی احمد قیطاسی» در همدان رونمایی می‌شود

کتاب شهید«علی احمد قیطاسی» در همدان رونمایی می‌شود

نهاوند- فرمانده انتظامی استان همدان از رونمایی کتاب شرح‌حال شهید «علی احمد قیطاسی » شهید شاخص نیروی انتظامی استان همدان در هفته نیروی انتظامی خبر داد.

سردار حاجی محمدمهدیان نسب در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: نیروی انتظامی استان همدان تاکنون ۳۲۶ شهید و ۸۰۰ جانباز در راستای ایجاد امنیت در کشور تقدیم انقلاب اسلامی ایران کرده است.

وی گفت: ۷۲ درصد شهدای این نیرو مربوط به دوران دفاع مقدس و مابقی نیز در عرصه‌های نظم و امنیت در درگیری با اشرار و معاندین به شهادت رسیده اند.

مهدیان نسب با اشاره به جایگاه شهدا و ایثارگران و حق آن‌ها و خانواده‌های معظمشان بر گردن ما، گفت: شهدای گران‌قدر قبل و بعد از انقلاب و همچنین جنگ تحمیلی و بعد از جنگ رشادت‌های فراوانی در راستای اعتلای جمهوری اسلامی ایران و حفاظت و حراست از دستآوردهای نظام انجام داده‌اند.

فرمانده انتظامی استان همدان گفت: دیدار با خانواده معظم شهدا و جانبازان و تفقد و دلجویی از این عزیزان کمترین کاری است که در قبال رشادت‌ها آن ها و خانواده‌های آن‌ها می‌توان انجام داد.

وی در خصوص شهید والامقام علی احمد قیطاسی گفت: این شهید گران‌قدر در سال جاری به‌عنوان شهید شاخص نیروی انتظامی استان همدان معرفی شده است.

وی گفت: شهید قیطاسی ۲۸ تیرماه ۱۳۶۶ در کشور عراق و در درگیری با حزب بعث به درجه رفیع شهادت رسید و پیکر پاک وی پس از تحمل فراغ ۲۷ ساله خانواده‌اش دی‌ماه ۱۳۹۳ به زادگاهش منتقل و در قطعه شهدای بهشت‌زهرا(س) نهاوند خاک‌سپاری شد.

مهدیان نسب با اشاره به خصوصیات این شهید گفت: آنچه از وصیت‌نامه این شهید برداشت می‌شود نمونه‌ای از یک انسان انقلابی، مؤمن، متعهد است.

فرمانده انتظامی استان همدان با اشاره به وصیت‌نامه شهید علی احمد قیطاسی ، گفت: پس‌ازآنکه این شهید به‌عنوان شهید شاخص نیروی انتظامی استان همدان در سال جاری معرفی شد و با تحقیق و مطالعات دفتر تحقیقات مرکز فرماندهی و شورای پژوهش نیروی انتظامی استان مقرر شد کتاب شرح حال این شهید تدوین و در هفته نیروی انتظامی رونمایی شود.

کد خبر 3718126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • همرزم ۱۴:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۰
      0 0
      خداوند روح این شهید بزرگوار را بیامرزد. انسان بسیار با اخلاق ومهربانی بود. در جبهه دهلران با ایشان همرزم بودم . با سن کم او بسیار با تدبیر ودلاوری بی نظیر. نیروی انتظامی از اینگونه شهدا کم ندارد. یاد شهیدسرلشکر خرم رودی از ناحیه انتظامی استان همدان گرامی باد. بنده به این همکاران خودم افتخارمی کنم. سرهنگ خلبان بازنشسته ناجا سرهنگ سلگی