پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ تیر ۱۳۹۵، ۲۱:۳۵

آیت الله حیدری:

مسئولان خوزستانی نباید در مقابل بی قانونی سکوت کنند

مسئولان خوزستانی نباید در مقابل بی قانونی سکوت کنند

اهواز - نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: مسئولان خوزستانی نباید در مقابل بی قانونی سکوت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن حیدری شامگاه سه شنبه در شورای اداری خوزستان با اشاره به اهمیت پیاده سازی اقتصاد مقاومتی در استان اظهار کرد: نمود بارز این نوع اقتصاد مورد تاکید مقام معظم رهبری، اجرای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری اراضی کشاورزی در خوزستان است. با اجرای این طرح ملی حدود سه هزار فرصت شغلی ایجاد و نیمی از محصولات غذایی مورد نیاز کشور تامین خواهد شد.

وی افزود: متاسفانه در این چند وقت اخیر صحبت هایی در خصوص حذف ۲۱۴ هزار هکتار از این اراضی به علت کمبود آب مطرح شد که پس از پیگیری های فراوان دولت موظف به اجرای کل این طرح در استان شد.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با ابراز نگرانی از پروژه های متعدد انتقال آب در استان گفت: در برخی از این طرح ها که با عنوان انتقال آب شرب بوده اند، بیش از پنج برابر مقدار مشخص شده آب از رودخانه های استان برداشت شده است.

امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه در این زمان در بسیاری از شهرستان های استان با ممنوعیت کشت مواجه هستیم گفت: مسئله بی آبی کشاورزان مشکلات بسیاری همچون؛ افزایش حاشیه نشینی و از بین رفتن امنیت عمومی به دلیل افزایش مشکلات معیشتی به وجود آورده است.

حیدری گفت: مسئولان خوزستانی نباید در مقابل بی قانونی سکوت کنند و در زمنیه انتقال آب از رودخانه های استان نیازمند فریاد همه مسئولان هستیم.

کد خبر 3718438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha