پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۵ شهریور ۱۳۸۵، ۱۲:۱۳

معاون سازمان زندان ها خبر داد:

تعداد بيمارستان هاي زندان هاي كشور 5 برابر شده است

معاون سلامت و اصلاح و تربيت سازمان زندان هاي كشور با اشاره به اينكه امنيت ، آموزش و سلامت سه ركن اصلي كار در زندان هاي كشور است ، گفت: طي 5 سال گذشته بيمارستان هاي زندان هاي كشور 5 برابر شده و به 18 بيمارستان رسيده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري مهر در اراك ، مديركل سازمان زندان هاي استان مركزي در مراسم راه اندازي طرح هاي خدماتي و عمراني سازمان زندان هاي استان مركزي در اراك ، گفت: نگاهي كه در ايران به زنداني وجود دارد نگاهي دلسوزانه و همراه با اصلاح آن است.

 

علي سليماني نسب افزود: آنچه بر فضاي زندان هاي ايران حاكم است ، تعامل با زنداني براي بازيابي شخصيت وي است.

 

وي با اشاره به اينكه شاخص زنداني در ايران كمتر از غرب است ، گفت: در ايران از هر يكصد هزار نفر ، 98 نفر زنداني هستند و در غرب از هر يكصد هزار نفر ، 343 نفر زنداني هستند.

 

سليماني نسب تصريح كرد: نوع نگهداري زنداني نيز در ايران با غرب متفاوت است ، در ايران زندانبان با زنداني رفتار انساني دارد و در غرب زندانبان جرات روبرو شدن با زنداني را ندارد.

 

وي ، اجراي طرح هاي خدماتي وعمراني در ندامتگاه هاي استان مركزي را در راستاي نگاه اسلامي و اصلاحي به زندانيان خواند و گفت: 9 طرح خدماتي و عمراني با 17 ميليارد ريال اعتبار در استان راه اندازي مي شود.

 

به گفته سليماني نسب ، راه اندازي زندان خمين با 250 نفر ظرفيت ، بازسازي مركز بهداشت ودرمان زندان مركزي اراك ، گاز كشي ، نوسازي واحدهاي مدد كاري ، فروشگاه و خياط خانه زندان اراك از جمله اين طرح ها است.

 

وي ، مكانيزه كردن سيستم بايگاني سازمان زندانها را از ديگر طرح ها خواند

 

در اين مراسم ، معاون سلامت و اصلاح و تربيت سازمان زندان هاي كشور با اشاره به اينكه امنيت ، آموزش و سلامت سه ركن اصلي كار در زندان هاي كشور است ، گفت: طي 5 سال گذشته بيمارستان هاي زندان هاي كشور 5 برابر شده است و به 18 بيمارستان رسيده است.

 

دكتر پرويز افشار افزود: برنامه هاي درمان اعتياد در زندان هاي كشور به طور جدي دنبال مي شود.

کد خبر 371902

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha