سرهنگ جعفر کردلو در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه چهارمین دوره آزمون کار آگاهی و کار آگاه یاری در استان زنجان برگزار شد، افزود: در این دوره از آزمون بیش از ۳۲ نفر در بخش کارآگاهی و ۱۱ نفر در بخش کارآگاه یاری شرکت کردند که سه نفر از شرکت کنندگان خانم هستند.
معاون پشتیبانی و هماهنگی فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: این آزمون در دو سطح کار آگاهی و کارآگاه یاری در استان زنجان برگزار شد.
کردلو تاکید کرد: شرکت کنندگانی که در آزمون علمی و کتبی موفق می شوند در دوره های آزمون ۶ ماهه کار عملی، جسمانی تیراندازی شرکت می کنند.
وی افزود: این آزمون برای دومین بار در استان زنجان برگزار شده اند و اولین آزمون در سال ۸۱ برگزار شد.
معاون پشتیبانی و هماهنگی فرماندهی انتظامی استان زنجان تصریح کرد: هدف از برگزاری این آزمون ارتقای سطح علمی کارکنان نیروی انتظامی استان است و در حال حاضر در استان زنجان ۱۷ کار آگاه وجود دارد.
کردلو گفت: سقفی برای پذیرش شرکت کنندگان در آزمون وجود ندارد و شرکت کنندگانی که حد نصاب را کسب کنند به عنوان کار آگاه و کار آگاه یار پذیرفته می شود.
نظر شما