پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۲۸

مدیرتوزیع برق شهرستان سنندج:

هندبالیست کردستانی با اخلاق ترین بانوی لیگ برترباشگاه های کشور شد

هندبالیست کردستانی با اخلاق ترین بانوی لیگ برترباشگاه های کشور شد

سنندج - با اعلام فدراسیون هندبال کشور، سمیرا علیرمایی هندبالیست کردستانی به عنوان با اخلاق ترین بانوی رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور انتخاب و طی مراسمی در تهران تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان کردستان،  مراسم دومین جشن هندبال کشور در آکادمی ملی المپیک با حضور بزرگان ورزش ایران برگزار شد.

در این مراسم بهرام افشارزاده سرپرست استقلال، شاهرخ شهنازی دبیرکل کمیته ملی المپیک، سیدابوالحسن مهدوی رییس فدراسیون هندبال، امیر حسن پور مدیر باشگاه نیروی زمینی، حجت اله دارابی نماینده وزارت ورزش، بازیکنان تیم های ملی بزرگسالان، جوانان و نوجوانان و جمعی از پیشکسوتان حضور داشتند.

در این مراسم از بازیکنان برتر بخش های مختلف آقایان و بانوان در رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور در سال ۹۴ تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

با اعلام فدراسیون هندبال کشور، سمیرا علیرمایی هندبالیست سنندجی به عنوان با اخلاق ترین بانوی رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور انتخاب و معرفی شد و لوح خود را از دستان مسئولان حاضر در مراسم دریافت کرد.

سمیرا علیرمایی در سال ۱۳۶۳ در شهرستان سنندج به دنیا آمد. وی دانش‌آموخته رشته مدیریت دولتی در مقطع کارشناسی است. ورزش هندبال را از سوم متوسطه به عنوان دروازه‌بان آغاز و از سال ۱۳۸۳ به عنوان بازیکن به ورزش هندبال ادامه داد.

وی سابقه ۱۳ سال فعالیت در این رشته را دارد و اکنون چهارمین سال حضورش در تیم ملی هندبال بانوان را پشت سر می‌گذارد.

علیرمایی در کنار بازی به مربی‌گری و داوری هم پرداخته که حاصل تلاش وی در این سال‌ها کسب مدرک درجه دو داوری و مدرک درجه یک مربی‌گری است.

از افتخارات این ورزشکار نخبه کردستانی انتخاب چندین باره به عنوان فنی‌ترین بازیکن مسابقات بین دانشگاهی است. اما مهم‌ترین و ارزشمندترین کار او کسب عنوان خانم گلی مسابقات لیگ برتر هندبال بانوان کشور در سال ۱۳۹۰ است که با زدن ۱۴۷ گل در ۱۴ بازی حاصل شد.

این هندبالیست کردستانی در سال ۹۴ توانست در قالب تیم شهرداری سنندج بعد از تیم ثامن الحجج جایگاه دوم رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور را کسب کند و طبق اعلام فدراسیون با انصراف تیم ثامن الحجج می تواند به عنوان نماینده ایران در مسابقات هندبال باشگاه های آسیا شرکت کند.

کد خبر 3720674

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha