پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۲۹

لاریجانی در نشست با ناشران و کتابفروشان قم:

تجدید حیات چاپخانه‌ها در قم باید مورد توجه قرار گیرد

تجدید حیات چاپخانه‌ها در قم باید مورد توجه قرار گیرد

قم - رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با استفاده از برنامه ششم توسعه و قوانین سالانه بودجه باید برای تجدید حیات چاپخانه‌ها در قم تلاش کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی ظهر شنبه در نشست با ناشران و کتابفروشان استان قم اظهار داشت: کمیته‌ای با شهرداری برای راه‌های رونق بخشی به ساختمان ناشران استان قم باید ایجاد شود؛ من هم این موضوع را پیگیری می‌کنم تا این ساختمان به عنوان پایگاه نشر مورد توجه ویژه ای قرار گیرد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امروز در شورای اداری استان قم خبری اعلام شد مبنی بر اینکه سند آمایش استان تهیه شده است که انجام این کار بسیار خوب است در حالی که ما هنوز در کشور چنین سندی را نداریم.

وی ادامه داد: با وجود اینکه سند آمایش در کل کشور ایجاد نشده، مقام معظم رهبری نیز فرمودند که این موضوع از زمان ریاست جمهوری من در ابتدای انقلاب مطرح بوده ولی به نتیجه‌ای رسیده است.

لاریجانی، تصریح کرد: مقام معظم رهبری راه میانبری را پیشنهاد دادند که در قانون برنامه ششم محورهای توسعه در هر استان باید مشخص شود که این موضوع کمک می‌کند تا یک گام به جلو برویم و براساس ظرفیت‌های موجود سرمایه گذاری‌های لازم انجام شود.

وی، بیان کرد: در سند آمایش استان قم اولویت نخست برای توسعه به فرهنگ اختصاص یافته و بعد از آن توریسم مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس نهاد قانونگذاری کشور با بیان اینکه برای توسعه فرهنگ لوازم و ابزارهایی نیاز است، گفت: اگر فرهنگ برای استان قم محور توسعه قرار بگیرد، نشر را نیز باید مورد توجه قرار دهیم، با وجود تمام آسیب‌هایی که این صنعت در چند سال اخیر متحمل شده است.

وی افزود: تجدید حیات چاپخانه‌ها در استان قم باید مورد توجه قرار گیرد و مبدأ اصلی برای این موضوع باید در قانون برنامه ششم و قوانین سالانه بودجه مورد توجه باشد.

لاریجانی، ادامه داد: در شرایط فعلی باید کارهای ترمیمی در حوزه نشر انجام شود که این بحث باید توسط اداره فرهنگ و ارشاد مورد پیگیری قرار گیرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: در آینده وضع سرمایه گذاری بهبود می‌یابد و وضعیت نشر نیز باید مورد توجه باشد تا جایگاه خود را به دست آورد و مجلس نیز تا جایی که بتواند برای ترمیم وضع موجود در صنعت نشر تلاش می‌کند.

کد خبر 3721243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha