به گزارش خبرنگار مهر، اسفندیار نظری بعدازظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه ۳۲۰ مدرسه استان نیازمند بهسازی هستند افزود: در همین راستا در سال گذشته خیرین بالغبر پنج میلیارد تومان به پروژه مهر درسراسر استان کمک کردهاند.
به گفته نظری، مازندران چهار هزارو ۵۰۰ مدرسه و حدود ۵۰۰ هزار دانشآموز در مقاطع پیشدبستانی، ابتدایی، متوسطه اول و دوم و هنرستان دارد و پروژه مهر نماد مدیریت برنامهریزی و ارزیابی است.
وی موضوع پروژه مهر سال ۹۶ را استقرا پایه ششم با ساماندهی تجهیزات و فضا و هدایت تحصیلی عنوان کرد و گفت: باید ۵۵ درصد دانشآموزان به شاخه نظری و ۴۵ درصد دانشآموزان به شاخه فنی و مهارتی کاردانش و فنی حرفهای هدایت شوند.
نظری، تعداد دانشآموزان پایه نهم را ۳۹ هزارو ۱۶۶ نفر اعلام کرد و گفت: ۴۱ درصد به رشته تجربی، ۳۰ درصد به رشته انسانی و ۲۹ درصد به رشته ریاضی، در بخش فنی و مهارتی ۲۱ درصد فنی و حرفهای و ۲۴ درصد به رشته کاردانش معرفی میشوند.
معاون متوسطه آموزشوپرورش تصریح کرد: در استقرار پایه دهم طرح سهساله شدن هنرستانها و ساخت هنرستانها در بخش مدرسهسازی جزو اولویتها است و شاداب سازی مدارس نیز در دستور کار قرار میگیرد.
نظری بابیان اینکه مازندران در پروژه مهر ۹۴ جزو سه استان برتر کشور قرار گرفت و در کارگروه توجیه و تبلیغ، رتبه اول کشور را کسب کرده است اظهار داشت: در قالب طرح هجرت نیز ۳۰ پروژه شامل ۲۸ مدرسه، یک کانون فرهنگی و یک سالن ورزشی تا شهریورماه به مدارس استان اضافه میشود که بالغبر ۲۰ میلیارد تومان هزینه خواهد شد.
معاون آموزش متوسطه یکی از اقدامات مهم در پروژه مهر پس از ۲۲ سال را بازگشت هدایت تحصیلی از متوسطه دوم به متوسطه اول عنوان کرد.
وی یکی از اشکالاتی موجود درهدایت تحصیلی را عدم تناسب بین معدل و خدمات مشاورهای برشمرد و گفت: ۳۵ نمره تحت عنوان عملکرد تحصیلی، ۶۵ نمره عملکرد مشاورهای شامل ۱۰ نمره نظر معلم، ۱۰ نمره نظر اولیا، ۱۰ نمره نظر دانشآموز و ۳۰ نمره مربوط به دو تست رغبت و سنجش و ۱۰ نمره نظر مشاور را شامل میشود.
نظری، ۶۰ درصد شرکتکنندگان کنکور و در مازندران از مجموع ۳۲ هزارو ۹۴۲ نفر قریب به ۱۸ هزار نفر در تجربی مازندران پذیرفته شدند که سهم ۵۵ درصدی از کنکور را به خود اختصاص داده است.
نظر شما