به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عبدالرضا ناظری پیش از ظهر یکشنبه در حاشیه برپایی نمایشگاه کشفیات طرح ذوالفقار ۹۵ در شهرستان پاکدشت اظهار داشت: در طرح ذوالفقار ۹۵، بیش از ۶۰ تیم تخصصی به کمک شهرستان پاکدشت آمدند.
فرمانده انتظامی شرق استان تهران افزود: تلاش شد تا از ظرفیت و پتانسیل پلیس های تخصصی در شرق استان تهران برای موفقیت هر چه بیشتر این طرح استفاده شود.
وی ادامه داد: در طرح ذوالفقار ۹۵، مبارزه با قاچاق کالا به دستور فرماندهی نیروی انتظامی کشور مورد توجه قرار گرفت و در نهایت بیش از ۶۵ میلیارد ریال کالای قاچاق کشف و ضبط شد.
سرهنگ ناظری یادآور شد:برخورد با اراذل و اوباش، سارقان، قاچاقچیان مواد مخدر و غیره نیز در این طرح مورد توجه قرار گرفت، به طوری که بیش از ۴۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد.
فرمانده انتظامی شرق استان تهران تأکید کرد: برخورد با خرده فروشان مواد مخدر نیز در طرح ذوالفقار ۹۵مورد توجه ویژه پلیس بود و برای نخستین بار، منازل خرده فروشان پلمپ شد.
وی افزود: پلیس با جدیت ارتقای نظم و امنیت عمومی در جامعه را پیگیری کرده و تلاش های خود را برای افزایش میزان رضایت مندی مردم افزایش خواهد داد.
نظر شما