پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۲۹

فرمانده انتظامی استان ایلام:

امنیت محصولی اجتماعی و نیازمند عزم همگانی است

امنیت محصولی اجتماعی و نیازمند عزم همگانی است

ایلام-فرمانده انتظامی استان ایلام با بیان اینکه امنیت محصولی اجتماعی و نیازمند عزم همگانی است، گفت: امنیت فرآیند فعالیت های مثبت سازمان ها و نهادها و قشر های مختلف جامعه است.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس ایلام، سردار نورعلی یاری در جمع کارکنان انتظامی استان ایلام، امنیت را به عنوان یکی از نیازهای اساسی و بنیادین جامعه برشمرد و افزود: امنیت؛ پایه و اساس همه فعالیت های اجتماعی است و پلیس خدمتگزار همواره باید در جهت حاکمیت نظم و امنیت در جامعه گام بر دارد و به کار خود علاقه و ایمان داشته باشد.

وی تصریح کرد: نیروی انتظامی با مشارکت سازمان ها و ارگان های دولتی و مردمی، همواره برای حفظ امنیت به طور شبانه روزی در حال مبارزه با مجرمان و افراد شرور و هنجارشکنان است و در این مسیر نیازمند مشارکت همگانی است.

فرمانده انتظامی استان ایلام داشتن شهری آرام و بدور از تنش را حق مردم دانست و خواستار تلاش بیشتر کارکنان در راستای برخورد با فروشندگان مواد مخدر، سارقان و دارندگان وسیله نقلیه مزاحم شد.

وی یادآور شد: برقراری نظم و امنیت از جمله وظایف پلیس است و این امر نیز در صورتی محقق می‌شود که پلیس به عنوان برقرار کننده نظم و امنیت خودش از یک نظم و انضباط معنوی و ظاهری برخوردار باشد .

سردار یاری تصریح کرد: پیشگیری راهکار مهم برای کاهش جرایم در جامعه است که برای پیشگیری از وقوع جرایم باید از تمامی ظرفیت های اجتماعی استفاده شود تا زمینه به وجود آمدن یک جامعه آرمانی با کمترین آمار جرایم فراهم شود.

برخورد با ورود کالای قاچاق،لبیک به فرمان رهبری است

سردار یاری در بخش دیگری از سخنان خود به شعار سال مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: برخورد با ورود کالای قاچاق،مصداق واقعی لبیک به فرمان رهبری است.

وی افزود: ماموران انتظامی استان با توجه به مضرات قاچاق کالا بر اقتصاد جامعه و تعطیلی صنایع داخلی باید مقابله با آن را در دستور کار خود قرار دهند.

فرمانده انتظامی استان ایلام یادآور شد: پلیس ،در راستای مبارزه با پدیده شوم قاچاق کالا و ارز و برقراری امنیت و ثبات بازار کالای تولید داخلی،با جدیت و تمام امکانات موجود تلاش خود را به کار خواهد بست.

وی تصریح کرد: مبارزه جدی و مستمر با پدیده قاچاق کالا مستلزم همراهی و همکاری تمامی نهادها در این امر مهم است و نیروی انتظامی به تنهایی نمی تواند با این پدیده شوم مبارزه کند.

سردار یاری در پایان گفت: پلیس تمام ظرفیت ها و امکانات خود را بکار گرفته و با ارتقای قابلیت ها و مهارت های تخصصی، فضا را برای وقوع این پدیده شوم نا امن و مسیرها را سخت و غیرقابل دسترسی می کند.

کد خبر 3723391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha