پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ مرداد ۱۳۹۵، ۷:۱۲

به مدت پنج روز؛

نخستین جشنواره بزرگ دختران آب و آفتاب در گناوه برگزار می‌شود

نخستین جشنواره بزرگ دختران آب و آفتاب در گناوه برگزار می‌شود

گناوه - رئیس انجمن صنفی ووشو شهرستان گناوه گفت: نخستین جشنواره دختران آب و آفتاب ۱۵ مرداد ماه در گناوه برگزار می شود.

نرجس عباسپور دبیر جشنواره دختران آب و آفتاب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آیین گشایش نخستین جشنواره دختران آب و آفتاب در بخش های مختلف و در تاریخ ۱۵ مرداد ماه با حضور مقامات استانی و شهرستان در زمین چمن مجموعه ورزشی شهدای دانش آموز گناوه برگزار خواهد شد.

وی گفت: دختران شهرستان گناوه در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی، مذهبی، ورزشی و اقتصادی از توانمندی های گسترده‌ای برخوردار هستند که این نیاز احساس می شد تا در قالب جشنواره‌ای این توانمندی‌ها به نمایش در آید.

عباسپور بیان داشت: نخستین جشنواره دختران آب و آفتاب گناوه قدمی کوچک در آغاز راهی بزرگ و جشنواره با شعار دختر، مادر، معصومیت تا بی‌نهایت نام‌گذاری شده است.

وی با اشاره به دستگاه‌های همکار در امر برگزاری نخستین جشنواره دختران آب و آفتاب گناوه تصریح کرد: فرمانداری، اداره ورزش و جوانان، اداره آموزش و پرورش، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گناوه، شهرداری و شورای شهر گناوه و دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه از دستگاه‌های همکار ما در امر برگزاری این جشنواره هستند.

مشاور فرهنگی ورزشی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان گناوه اضافه کرد: ما در دبیرخانه نخستین جشنواره دختران آب و آفتاب گناوه تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا این جشنواره به خوبی بتواند تداعی کننده توانمندی‌های سترگ و بزرگ دختران گناوه در عرصه های گوناگون باشد.

دبیر برگزاری نخستین جشنواره دختران آب و آفتاب گناوه متذکر شد: جشنواره به مدت پنج روز و از ۱۵ تا ۲۰ مردادماه برگزار خواهد شد.

رئیس انجمن صنفی ووشو شهرستان گناوه و دبیر نخستین جشنواره دختران آب و آفتاب گناوه گفت: هدف اصلی برگزاری این جشنواره شناسایی دختران نخبه شهرستان در عرصه های مختلف و معرفی آنها به جامعه و مسئولان در راستای ایجاد زمینه های حمایتی لازم است.

کد خبر 3724867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha