پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۵۹

شهنازی؛

رنگ لباس کاروان ایران امروز مشخص می‌شود

رنگ لباس کاروان ایران امروز مشخص می‌شود

دبیر کل کمیته ملی المپیک با اشاره به کسب سهمیه غیرمنتظره قایقرانی، گفت: این سهمیه حق مجللی بود و با انگیزه‌ای که وی پیدا کرده امیدواریم شاهد کسب نتیجه خوب در المپیک ریو باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، شاهرخ شهنازی دبیر کل کمیته ملی المپیک پس از پایان مجمع انتخاباتی فدراسیون اسکی در خصوص تغییر لباس کاروان ایران در المپیک، عنوان کرد: تلاش شده است تا لباسی برای رژه ورزشکاران ایرانی در المپیک انتخاب شود که نمادی از رنگ های پرچم مقدس کشورمان در آن دیده بشود. طرح نهایی از میان چندین طرح مختلف انتخاب و به صورت یونیفرم درخواهد آمد. تغییرات کوچکی نیز که هم به تایید کمیته ملی المپیک و هم به تایید مقام محترم وزارت ورزش رسیده، در این خصوص اعمال می شود و انشاءالله لباسی در شان کاروان ورزشی ایران داشته باشیم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا چنین حساسیتی در انتخاب طرح اولیه صورت نگرفته بود؟ گفت: فکر می کنم می بایست در این قضیه کار کارشناسی بیشتری انجام می شد. کمیته ملی المپیک در اطلاعیه ای عنوان کرد که ما انتقاد پذیریم. من فکر می کنم این موضوع می تواند خود به عنوان فرصتی برای آینده مطرح شود که در ارتباط با لباس ملی، حساسیت ویژه ای صورت پذیرد. ترکیب رنگ لباس کاروان ایران در مراسم رژه المپیک امروز نهایی می شود. رنگ غالب این لباس سفید بوده اما در بخش های دیگر رنگ های پرچم کشورمان کار می شود. طراح این لباس به ما قول داده که آن را به موقع به کمیته ملی المپیک تحویل دهد.

دبیر کل کمیته ملی المپیک در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص سهمیه غیرمنتظره قایقرانی توسط عادل مجللی، گفت: باید کسب این سهمیه را به مجللی و قایقرانی تبریک بگویم. وقتی حریفان مجللی در مسابقات دوپینگ کردند، در واقع حق ملی پوش ما تضییع شده بود. باید بگویم پس از این دوپینگ نبود که سهمیه به مجللی رسید بلکه این سهمیه به واقع سهم و حق این قایقران ارزنده کشور بود.

شهنازی افزود: در این مدت در جریان تمرینات مجللی بودم. وی مشقت های زیادی تحمل کرد و خدا خواست به حقش برسد. با انگیزه ای که حالا او پیدا کرده امیدوارم شاهد موفقیتش در المپیک باشیم.

وی در خصوص تعداد ورزشکاران حاضر در مراسم رژه عنوان کرد: حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر از ورزشکاران، مربیان و کادر همراه، در مراسم رژه حضور دارند. این افراد از میان تیم هایی که در نوبت اول به المپیک اعزام می شوند انتخاب خواهند شد.

شهنازی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص نحوه حمایت کمیته ملی المپیک از بهادر مولایی وزنه بردار سنگین وزن تیم ملی هم گفت: کمیته ملی المپیک با تمام وجود از مولایی حمایت می کند. باید به وضعیت او رسیدگی شود. وی یکی از ذخیره های ما در وزنه برداری است و هم فدراسیون و هم مسئولان ورزشی به او توجه ویژه ای دارند. در خصوص قول حمایت مالی و پاداش ها اطلاع زیادی ندارم ولی پاداش کسب سهمیه المپیک حتما برای او در نظر گرفته شده است. این میزان مبلغی نیست که بخواهیم از قهرمانی در این فصل سلب کنیم.

کد خبر 3725206

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha