پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۵۷

مدیرکل نوسازی و تجهیزمدارس هرمزگان اعلام کرد:

تحصیل ۱۶۴۰دانش‌آموز روستاهای شهرستان میناب درمدارس بنیادبرکت

تحصیل ۱۶۴۰دانش‌آموز روستاهای شهرستان میناب درمدارس بنیادبرکت

بندرعباس - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان گفت: حدود یک‌هزار و ۶۴۰ دانش‌آموز روستاهای شهرستان میناب در مدارس بنیاد برکت مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از بنیاد برکت، ماشاالله قاسمی بیان داشت: حدود یک‌هزار و ۶۴۰ دانش‌آموز روستاهای شهرستان میناب در مدارس بنیاد برکت دو نوبت صبح و بعد از ظهر، مشغول به تحصیل هستند.

قاسمی افزود: این دانش‌آموزان از ۲۹ کلاس درس در قالب هفت دبستان در روستاهای هشتبندی، زیارت مولی، سرنی، کلیبی، کردرضوی، چاه غربال و دودو که تاکنون ساخته شده، بهره‌مند شده‌اند. مجموع اعتبار در نظر گرفته شده برای ساخت این مدارس بالغ بر ۲۳ میلیارد و ۹۵۴ میلیون ریال است.

وی ادامه داد: هم اکنون نیز قرارداد بازسازی یک باب مدرسه‌ تخریبی و فرسوده‌ ۶ کلاسه با زیربنای ۴۹۸ متر مربع با هزینه‌ بنیاد برکت منعقد شده که پس از تکمیل، حدود ۳۶۰ دانش‌آموز در آن مشغول به تحصیل می‌شوند.

به گفته‌ مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان، بنیاد برکت تاکنون در روستاهای محروم هرمزگان قرارداد ساخت ۱۸۲ کلاس درس در قالب ۴۰ مدرسه و با اعتبار بیش از ۱۶۹ میلیارد و ۳۴۲ میلیون ریال منعقد کرده که ۴ هزار و ۳۵۰ دانش‌آموز در آنها مشغول به تحصیل می‌شوند. از مجموع این ۴۰ مدرسه، ۳۳ مدرسه با ۱۴۰ کلاس درس افتتاح و به بهره‌برداری رسیده و تحویل آموزش و پرورش شده است.

توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، توسعه‌ی فضاهای آموزشی با ساخت مدارس برکت، انجام امور زیربنایی، ساخت مراکز فرهنگی- مذهبی، توسعه‌ی‌ خدمات بیمه‌ای، مالی و حمایتی، ساخت و تکمیل بیمارستان و افزایش دسترسی افراد مختلف جامعه و به ‌ویژه هموطنان ساکن مناطق محروم به خدمات بهداشتی و درمانی بخشی از حوزه‌های فعالیت بنیاد برکت است.

شهرستان میناب با بیش از ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۹۰ کیلومتری شرق بندرعباس واقع شده است.

کد خبر 3726082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha