به گزارش خبرنگارمهر دبیر کمسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان پیش از ظهر امروز در کمیته طلا و جواهر و جلسه هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: باید کارگاههایی که به صورت سنتی فعالیت میکنند شناسایی و ساماندهی شوند.
محمدشریف خالقی گفت: معادن طلا در سیستان و بلوچستان یکی از ظرفیت های خوب استان است که به بهره برداری از آنان این استان به تنهایی میتواند نیاز کل کشور را تامین نماید.
وی با اشاره به وجود ۴۶۰ واحد صنفی طلا و جواهرات در استان خاطرنشان کرد: افزایش قیمت طلا و سکه در بازارهای جهانی موجب میشود تا توجه مردم به سرمایه گذاری در این بخش جلب شود.
خالقی تصریح کرد: در حال حاضر طلا و جواهرات موجود در بازارهای استان از لحاظ کیفیت و استانداردهای لازم مورد تائیید میباشد و خوشبختانه چیزی بنام طلای تقلبی و ناخالص وجود ندارد.
دبیر کمسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان خاطرنشان کرد: گشتهای بازرسی تعزیرات حکومتی و اداره استاندارد در طول سال بازرسیهایی را ازواحدهای صنفی طلا و جواهرات انجام میدهند تا عرضه طلا در استان بصورت استاندارد و با داشتن کیفیتهای لازم به شهروندان ارائه شود.
وی اظهار کرد: فلز طلا دارای ارزش ذاتی فراوان در بین مردم است و در بحرانهای اقتصادی علاوه بر حفظ ارزش خود به دلیل ایجاد تقاضای زیاد با افزایش ارزش نیز مواجه میشود.
وی بیان کرد: امروزه سرویسهای زینتی بدلی از جنس تیتانیوم، برنج، نقره، پلاستیک، استخوان، عاج فیل، نیکل و رادیوم در بازارها رقیبی برای طلا محسوب میشوند.
نظر شما