پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۱۹

امام جمعه بشرویه:

ترویج اسلام هراسی هدف دشمنان نظام است

ترویج اسلام هراسی هدف دشمنان نظام است

بشرویه- امام جمعه بشرویه با اشاره به اینکه پشت تمامی جنایات و کشتار مردم مظلوم، سعودی های وهابی هستند، گفت: تمامی این اقدامات برای ایجاد تفکر اسلام هراسی در بین عموم است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد شمس الدین امام جمعه بشرویه در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به مصادیق تقوا اظهار داشت: یکی از این مصادیق پرهیز از گناه است که در آیات و روایات فراوان به آن تاکید شده است.

وی اظهار داشت: هر چه معرفت و اعتقاد بشریت بیشتر باشد وجود او به خداوند نزدیک تر می شود.

حجت الاسلام شمس الدین بیان کرد: داشتن تقوای الهی انسان را به بالاترین رده محبوبیت در نزد خداوند می رساند.

خطیب جمعه بشرویه با اشاره به پرداخت زکات نیز گفت: خداوند متعال انسان را به پرداخت زکات سفارش کرده است و پرداخت زکات سبب افزایش روزی و بیمه شدن اموال می شود.

وی همچنین به سنت حسنه صله رحم هم اشاره ای کرد و افزود: مردم بلاد اسلامی و ایران همگی با به جا آوردن صله رحم نسبت به اقوام و خانواده خود، صمیمیت را در بین اعضا افزایش داده و خداوند نیز برکات آن خانه و خانواده را بیشتر می کند.

حجت الاسلام شمس الدین ادامه داد: متاسفانه در جامعه کنونی احوالپرسی به‌صورت مجازی شده است و همین امر موجب ایجاد کدورت، دوری و نتیجتا قطع روابط می شود.

امام جمعه بشرویه تاکید کرد: برقراری روابط تنها به صورت مجازی یک خطر جدی است که باید از افزایش آن جلوگیری شود.

حجت الاسلام شمس الدین در ادامه خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان گفت: سعودی های وهابی،  متاسفانه با پول خود اسلحه و تجهیزات جنگی خریداری کرده و به تروریست ها تحویل داده تا بدین وسیله مظلومان را بکشند.

 وی ادامه داد: تنها هدف آنان از این اقدام نابودی اصل اسلام و کینه ای است که از زمان حضرت علی(ع) آن را ادامه داده اند.

وی افزود: دشمنان اسلام با اصل این نظام مشکل دارند و برای مقابله با این امر موضوع اسلام هراسی را ترویج می دهند و در این راستا سعی بر انجام جنایات مختلف به نام اسلام دارند.

 امام جمعه بشرویه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص جهاد اقتصادی، بیان کرد: مقابله با خرید اجناس خارجی و ترویج فرهنگ خرید تولیدات داخلی اولین گام در راه تحقق مبارزه با جنگ اقتصادی است.

بزرگداشت آیت الله مشکینی، شهادت آیت الله فضل الله نوری از مجاهدین انقلاب و شخصیت مبارز در خط مشروطیت، و ... ازدیگر مناسبت هایی بود که امام جمعه بشرویه به آن اشاره کرد.

کد خبر 3726741

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha