پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

استفان دی میستورا:

از هر طرحی برای کمک به شهروندان سوری استقبال می کنیم

از هر طرحی برای کمک به شهروندان سوری استقبال می کنیم

نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه در سخنانی تاکید کرد که از هر طرحی برای کمک به شهروندان سوریه استقبال می کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه در سخنانی تاکید کرد که از هر طرحی برای کمک به شهروندان سوری استقبال می کند.

بر اساس این گزارش «استفان دی میستورا» نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه در سخنانی گفت: انتظار داریم که مسکو اطلاعات بیشتری را در خصوص طرح گذرگاه های بشردوستانه در حلب در اختیار ما قرار دهد.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: ما از هر طرحی برای کمک به شهروندان سوری استقبال می کنیم اما طرح کنونی روسیه در خصوص کمک به شهروندان سوریه نیاز به اصلاحات دارد.

نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه همچنین عنوان کرد: مواد اولیه موجود در حلب برای مدت زمان ۳ هفته و بیشتر از آن برای ساکنان این منطقه تحت محاصره کافی است.

وی در پایان سخنان خود برقراری آتش بس ۴۸ ساعته در حلب را خواستار شد.

کد خبر 3726858

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha