پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ مرداد ۱۳۹۵، ۲۱:۰۸

برای اولین بار در کشور انجام شد:

تولید محصول ضد بیدگیاهی در کرج/جایگزینی طبیعی برای قرص برنج

تولید محصول ضد بیدگیاهی در کرج/جایگزینی طبیعی برای قرص برنج

کرج - یک کارآفرین برتر البرزی از تولید اولین ضد بید صد درصد گیاهی کشور در کرج خبر داد.

حامد جمالی در گفتگو با خبرنگار مهر  با اعلام این خبر افزود: در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، بر اساس اثرات سوء و آسیب های استفاده از قرص برنج و تبعات منفی ناشی از داشتن بید و شپشک در برنج و حبوبات به همت کارآفرینان کرجی برای اولین بار در کشور محصول ضد بیدگیاهی تولید و عرضه شد.

وی خاطرنشان کرد: این محصول کاملاً گیاهی بوده و بر خلاف قرص سیر و قرص برنج (آلومینیم فسفید) غیر شیمیایی و بی خطر است.

جمالی در ادامه اضافه کرد: با توجه به ممنوعیت خرید، فروش، توزیع و ارائه قرص برنج در عطاری‌ها، تولید این محصول گیاهی می تواند کاهش تلفات ناشی از عدم آگاهی مردم در استفاده از قرص های برنج را به دنبال داشته باشد.

این کارآفرین البرزی با تاکید بر اینکه این محصول بر پایه گیاهان دارویی بوده و مورد تایید مرکز تحقیقات گیاه شناسی کندولوس است، گفت: این محصول از گیاه خشک شده ­ای تهیه شده است که بر روی «لارو» و کرم بید و شپشک تاثیر مخربی دارد و می تواند  مانع خسارات مالی حاصل از بید و شپشک زدگی برنج و حبوبات شود.

جمالی اضافه کرد: این محصول گیاهی و بی خطر در کیسه های کوچک بسته بندی به ازای هر ۵ کیلوگرم برنج یا حبوبات یک بسته از این محصول استفاده می شود.

این کارآفرین البرزی در خاتمه یادآور شد: این محصول تا یکسال پس از اولین استفاده نیز قابل مصرف بوده و برای تولید و بسته بندی این محصول برای حداقل ۱۰ نفر به صورت ثابت ایجاد اشتغال شده است.

کد خبر 3728327

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha