پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۰۷

مدیرکل حج و زیارت خراسان جنوبی عنوان کرد:

پیش بینی ثبت نام ۱۶ هزار نفر از خراسان جنوبی در پیاده روی اربعین

پیش بینی ثبت نام ۱۶ هزار نفر از خراسان جنوبی در پیاده روی اربعین

بیرجند-مدیرکل حج و زیارت خراسان جنوبی بابیان اینکه ثبت نام زائران اربعین از ۱۶ مرداد ماه آغاز می‌شود، گفت:پیش بینی می شود امسال ۱۶هزار نفر برای حضور در پیاده روی اربعین ثبت نام کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل نوفرستی صبح دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سامانه سماح با هدف سامان دهی ثبت نام و دریافت روادید زائرین اربعین حسینی راه اندازی شده است.

مدیرکل حج و زیارت خراسان جنوبی با بیان اینکه ثبت نام زائران اربعین از ۱۶ مرداد ماه آغاز می‌شود، گفت: زائران از هم اکنون برای دریافت گذرنامه اقدام کنند.

وی با بیان اینکه در اربعین امسال تنها به افرادی که از طریق این سامانه مبادرت به ثبت نام کنند مجوز عبور از مرز داده خواهد شد، افزود: مدیریت متمرکز اطلاعات مورد نیاز دستگاه‌های مسئول در بستری یکپارچه از مهم‌ترین اهداف این سامانه است.

مدیرکل حج و زیارت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تمامی زائران حتماً باید بیمه شوند، گفت: تسهیل در فرآیند دریافت روادید عراق، مدیریت و کنترل روند اعزام متقاضیان در ایام خاص و ارائه خدمات توسط دستگاه‌های مربوطه از دیگر اهداف راه اندازی سامانه سماح است.

دستگیری ۹ متخلف زیارتی در استان

وی با اشاره به فعالیت افراد غیر مجاز و کنترل کامل این افراد در استان خراسان جنوبی، بیان کرد: تا کنون تنها ۹ نفر به فعالیت‌های غیر مجاز در استان مشغول بوده‌اند که توسط مقامات قضایی دستگیر شده‌اند.

نوفرستی با بیان اینکه گروه‌ها و کاروان‌های آزاد بر هیچ نوع پوشش امنیتی را ندارند، اظهار داشت: ۹۷ درصد عملیات‌های تروریستی در کاروان‌های غیر مجاز رخ داده است.

وی با اشاره به آسیب‌های امنیتی، اخلاقی و مشکلات مالی موجود در کاروان‌های آزاد بر، تاکید کرد: مردم برای اعزام به عتبات عالیات حتماً به دفاتر زیارتی مراجعه کنند.

مدیرکل حج و زیارت خراسان جنوبی با بیان اینکه استان خراسان جنوبی رتبه چهارم اعزام زائرین به کربلای معلی را دارد، افزود: طی دو ماهه گذشته خراسان جنوبی همچنین رتبه نخست اعزام به نسبت جمعیت در سطح کشور را دارد.

وی با اشاره به اینکه هر هفته چهار کاروان به صورت هوایی و در یک پرواز و ۹ کاروان به صورت زمینی به کربلا اعزام می‌شوند، گفت: زائران اربعین جهت دریافت ویزا تنها به سامانه سماح مراجعه کنند تا در دام سودجویان گرفتار نشوند.

نوفرستی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۱۲ هزار نفر در سامانه سماح برای شرکت در پیاده روی اربعین حسینی ثبت نام کردند، اظهارکرد: پیش بینی می‌شود در سال جاری بیش از ۱۶ هزار نفر در این سامانه ثبت نام کنند.

برپایی موکب اربعین در بعضی از شهرستان های استان

وی با اشاره به اینکه استان خراسان جنوبی محل عبور زائران از کشور پاکستان و افغانستان است، افزود: پیش بینی شده است موکب‌هایی برای نیاز این کاروان‌ها در شهرستان‌های بیرجند، طبس و قاین از سوی شورای هئیت های مذهبی بر پا شود.

مدیرکل حج و زیارت خراسان جنوبی با اشاره به اطلاعات اصلی ثبت نام در سامانه سماح تصریح کرد: اطلاعات شناسنامه، گذرنامه، نوع وسیله نقلیه، تاریخ مورد نظر جهت خروج از مرز و آدرس و شماره تلفن سرگروه و اعضای گروه باید در سامانه ثبت شود.

وی با اشاره به شعار اربعین در سال ۹۵ که مبنی بر فرموده حضرت ابوالفضل العباس (ع) است، افزود: امسال شعار هرگز از دینم دست برنخواهم داشت شعار تمامی مشتاقان حضور در عتبات مقدسه است.

نوفرستی با بیان اینکه حسینیه بسیار بزرگی در مرز مهران در راستای رفاه حال زائران ساخته شده است، موکب‌هایی در داخل مرزهای ایران نیز برپا خواهد شد.

کد خبر 3728688

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha