به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، محمد رضا نقدي روز گذشته در جلسه ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز با توليد كنندگان صنايع گاز و لوازم خانگي گفت : فرهنگ حمايت از صنايع داخلي و از ميان برداشتن موانع در اين ارتباط نياز به زمان دارد.
وي با اشاره به جهت گيري هاي كلي دولت در راستاي حل مشكلات ومسائل توليد كنندگان صنايع داخلي اظهار داشت : براي رفع مشكلات و موانع توليدات داخل همه بايد پيش قدم شوند.
رئيس ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز تعامل بخش صنعت ، اصناف ، مشتري ودولت را يك تعامل چند جانبه دانست و افزود: اين تعامل مي تواند يك موج مضاعف در اصلاح وضعيت توليدات ايجاد كند.
وي برهمكاري بخش هاي مختلف صنعت تاكيد كرد و گفت : تعامل بين اتحاديه هاي صنفي و صنعت ، مشتري و صنعت لازم است . نقدي از تشكيل هيئتي در ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز در اوايل مهر ماه سال جاري به منظور ساماندهي و رسيدگي به وضعيت كم اظهاري هاي واردات دو سال گذشته در گمرك خبردادو افزود : صنايع كيف ، كفش و چرم داراي بيشترين شكايات در ارتباط با كم اظهاري ها در بخش واردات گمرك بوده اند.
وي برلزوم رسيدگي به وضعيت مارك هاي تقلبي تاكيد كرد و ادامه داد: طرح ايجاد انظباط در بازار با همكاري وزارت بازرگاني به منظور نظمدهي به وضعيت بازار در يك مدت معين اجرا خواهد شد.
رئيس ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز بيان كرد: با اجراي اين طرح كالاهايي كه از مسير گمرك وارد كشور مي شود برچسب دار مي شوند بنابراين اينگونه كالاها از كالاهايي كه از طريق غير رسمي وارد كشور مي شود متمايز خواهند شد.
وي با اشاره به رقم هاي بالايي كه دولت به منظور ايجاد اشتغال زود بازده به استان ها اختصاص داده است گفت : تحت پوشش صنايع بزرگ داخلي مي توان چنين واحد هايي را ايجاد كرد. نقدي بر استفاده از كشورهاي اطراف تاكيد كرد. وي افزود: حذف يك باره تعرفه ها ، نتيجه اي جز تعطيلي صنايع را در بر ندارد.
نظر شما