به گزارش خبرگزاری مهر، در این اطلاعیه مدیریت بحران آمده است: با عنایت به تصمیم شورای هماهنگی مدیریت بحران استان در خصوص مصرف بهینه برق ادارات، کاهش پیک باری شبکه برق و با توجه به پیشبینی ادارهکل هواشناسی خوزستان در خصوص وقوع دمای بالای ۴۹ درجه در بیشتر نقاط استان و به منظور کمک به مدیریت مصرف برق و کاهش پیک باری در شهرستانهای با دمای بالا، ساعت اتمام کار کلیه ادارات، دستگاههای اجرایی و بانکهای سطح استان به جز مراکز عملیاتی، خدماتی، امدادی، بهداشتی و درمانی، بیمارستانها و مراکز آتشنشانی در روز سهشنبه (۱۲ مردادماه جاری) ساعت ۱۳ اعلام میگردد.
به گزارش خبرنگار مهر، امروز دوشنبه نیز ساعات کاری ادارات و بانکهای استان خوزستان به منظور صرفه جویی در مصرف برق تا ساعت ۱۳ بود.
بر اساس گزارش اداره کل هواشناسی خوزستان، دمای هوای روز دوشنبه در ۱۲ نقطه استان به ۴۹ درجه سانتی گراد و بالاتر رسید.
دمای هوای اهواز، شادگان، دزفول، آغاجاری و گتوند به ۴۹ و آبادان، امیدیه، بستان، رادار، رامهرمز، شوشتر و شوش به ۵۰ درجه سانتی گراد رسیده است. همچنین پیش بینی می شود دمای هوا در ۱۷ نقطه خوزستان در روز سه شنبه به ۴۹ تا ۵۱ درجه سانتیگراد برسد.
بنابر این گزارش دمای هوای روز سه شنبه در آبادان، امیدیه، بستان و شوش به ۵۱، اهواز، رادار اهواز، شادگان، دزفول، رامهرمز، شوشتر، آغاجاری و گتوند به ۵۰ و بهبهان، اندیمشک، ماهشهر، مسجدسلیمان و هندیجان به ۴۹ درجه سانتی گراد افزایش می یابد.
نظر شما