به گزارش خبرنگار مهر، آتش سوزی جنگل های بلوط میربگ از توابع شهرستان نورآباد که ظهر امروز از ساعت ۱۱:۳۰ شروع شده بود با تلاش نیروهای امدادی و در ساعت ۱۹:۳۰ مهار شد.
جعفر طولابی فرماندار نورآباد در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: آتش سوزی جنگل های منطقه میربگ در این شهرستان از ساعت ۱۱:۳۰ آغاز و با تلاش نیروهای ستاد بحران، منابع طبیعی، نیروهای مردمی و ... در ساعت ۱۹:۳۰ مهار شد.
وی با بیان اینکه به دلیل صعب العبور بودن منطقه کار اطفای حریق با مشکل انجام شد، تصریح کرد: در این راستا از استان کرمانشاه برای هلی برد نیروهای امدادی و اطفاء حریق درخواست یک فروند بالگرد کردیم.
فرماندار نورآباد با اشاره به اینکه بالگرد درخواستی ساعت ۱۶:۳۰ به محل آتش سوزی اعزام شد، افزود: در حال حاضر این آتش سوزی مهار شده است.
طولابی بیان داشت: نیروهای منابع طبیعی برای جلوگیری از آتش سوزی احتمالی در منطقه مذکور مستقر هستند.
نظر شما